bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант для органів влади та установ соціальної сфери
01.03.2021

Громадська організація «Інститут соціальної політики регіону» в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина, реалізує проєкт «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі».

Метою проєкту є:

  • удосконалення діяльності органів місцевого самоврядування, установ соціального обслуговування, які забезпечують соціальний захист ВПО та мешканців приймаючих громад;
  • розширення спектру та підвищення якості надання соціальних та адміністративних послуг;
  • впровадження інноваційних методів соціальної роботи.

 Проєкт реалізується у 20 територіальних громадах Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

В рамках проекту планується:

1. Розробити методику системної оцінки потреб та спроможностей територіальних громад у соціальній сфері.

2. Надати консультаційну підтримку 20 визначеним територіальним громадам у проведенні системної оцінки потреб спроможностей у соціальному секторі на основі розробленої методології.

3. Підтримати визначені громади у розробці орієнтованих на потреби та економічно обґрунтованих стратегій подальшого розвитку соціального сектору або окремих його складових.

4. Надати консультаційну підтримку органам місцевого самоврядування визначених громад у здійсненні заходів з впровадження прийнятих стратегій.

5. Надати консультаційну підтримку установам соціального обслуговування у реалізації проектів / впровадженні змін на основі проведених оцінок потреб та прийнятих стратегій.

Зацікавлені особи запрошуються до участі у конкурсі на посаду Консультанта для органів влади та установ соціальної сфери Криворізької міської територіальної громади Дніпропетровської області.

Комплект конкурсної документації має бути надісланий до 18:00 12.03.2021 року за вказаною адресою. 

Запитання щодо технічних або організаційних питань можуть бути надіслані виключно письмово за електронною адресою [email protected] ;не пізніше 09.03.2021 р. (з посиланням на назву конкурсу в темі листа).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.