bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ФСЄ шукає консультантів, експертів та тренерів для Академії громадського активізму
15.02.2021

Академія громадського активізму — програма, яка реалізується Фондом Східна Європа та Інтерньюз-Україна за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Програма впроваджується у Донецькій та Луганській областях (підконтрольні території) та у місті Херсон. Учасниками програми стануть громадські активісти, представники місцевих організацій громадянського суспільства (ОГС) або неформальних ініціативних груп, волонтери. 

Мета Програми – посилити спроможність лідерів громадського сектору та активістів завдяки навчанню, розвитку комунікаційних, цифрових та інших навичок, професійного обміну та менторського супроводу.

Тривалість: грудень 2020 – грудень 2021

Для забезпечення роботи Академії громадського активізму та навчання учасників запрошуємо до співпраці консультантів, експертів і тренерів, які мають досвід за такими напрямками:

1. Консультант Оціночної комісії для оцінювання заявок учасників, проведення конкурсів у межах Програми.

2. Експерт із проведення оцінювання організаційного розвитку та спроможності громадських організацій (Organizational Capacity Assessment) та розроблення дорожніх карт розвитку організацій.

3. Експерт із розроблення комплексної тренінгової програми Академії та організації онлайн-навчання учасників: розроблення програми, навчальних планів, організація навчального процесу та оцінювання, модерація і фасилітація тренінгових сесій тощо.

4. Експерт-тренер для розроблення та викладання тренінгового модуля про сучасні тенденції розвитку громадського сектору в Україні. 

5. Експерт-тренер для розроблення та викладання тренінгового модуля з побудови приватно-публічного діалогу, формування публічної політики, побудови та реалізації адвокаційних кампаній, регуляторної політики.

6. Експерт-тренер для розроблення та викладання модулю з питань сталого організаційного та інституційного розвитку ОГС: лідерство, дизайн-мислення, інституційний розвиток, стратегічне планування, управління людськими ресурсами, управління фінансами, фандрейзинг, залучення грантових та інших ресурсів.

7. Експерт-тренер для розроблення та викладання тренінгового модулю з правового регулювання створення та діяльності ОГС.

8. Експерт-тренер для розроблення та викладання тренінгового модулю з проєктного менеджменту для ОГС: управління проєктами, дизайн і планування, впровадження проєктів, робота з командами, моніторинг та оцінювання тощо.

9 Консультант із розроблення навчальної програми онлайн-курсу: адаптація структури та змісту розробленої програми та матеріалів до формату онлайн-курсу, підбір методології викладання матеріалів курсу, фіналізація сценарію та структури курсу, робота зі спікерами.

Вимоги:

  • Підтверджений досвід консультанта, експерта, тренера в обраній сфері більше трьох років
  • Фахова освіта та додаткова освіта в обраній сфері
  • Досвід роботи у громадському секторі більше трьох років
  • Досвід роботи з ОГС Донецької, Луганської областей та міста Херсон буде перевагою.

Якщо ви зацікавилися, надсилайте своє резюме та супровідний лист на електронну адресу: CLA@eef.org.ua. Заявки приймають до 28 лютого 2021 року включно.

Вимоги до подання:

  1. Резюме українською мовою.
  2. У темі листа просимо вказати номер та назву вакансії, приміром: 1.5. Експерт-тренер для розроблення та викладання тренінгового модуля з побудови приватно-публічного діалогу.

Звертаємо вашу увагу, що на цьому етапі формується пул зацікавлених консультантів-експертів. На одну вакансію може бути залучено більше одного експерта-консультанта. Відібраним експертам буде запропоноване короткострокове залучення відповідно до визначеного технічного завдання, обсягу роботи та термінів виконання.

Активна фаза контрактування експертів для проведення тренінгової програми очікується у квітні-травні 2021 року із можливим залученням експертів як менторів і консультантів на етапі реалізації партнерськими організаціями власних грантових проєктів.

Фонд Східна Європа залишає за собою право комунікувати з обраними кандидатами та уточнювати формати співпраці з кожним індивідуально. 

Взявши участь у конкурсі, ви даєте згоду на оброблення персональних даних, наданих вами. 

Організатори конкурсу зв’язуються лише з тими кандидатами, які проходять попередній відбір. 

 

Контакти

  • CLA@eef.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.