bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на відбір експерта з розробки методичних рекомендацій
10.12.2020

Громадська організація «Смарт освіта» в партнерстві з німецькою організацієюChildFund Deutschland (“Дитячий Фонд Німеччини”) за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) реалізує проект “Навчання суспільної доброчесності в українській початковій освіті як довготривалий та ефективний інструмент подолати “побутову корупцію”.

У межах проєкту оголошено конкурс на відбір експерта з розробки методичних рекомендацій для участі у  створенні та адаптації концепції  «суспільної доброчесності» до програми початкової школи НУШ.

Мета проєкту – сприяти розвитку та поглибленню етично-ціннісного компоненту суспільної доброчесності в освітньому процесі через розробку цікавих навчальних матеріалів для початкової школи НУШ. Проєкт створить умови для кращого розуміння вчителями та дітьми понять доброчесності, корупції і етичних суспільних практик і в такий спосіб допомагатиме формувати відповідальне та свідоме молоде покоління українців.

Вимоги до матеріалів, що розроблятимуться:

– Надати загальне розуміння освітянам та громадськості, що таке «суспільна доброчесність», як саме вона може реалізовуватися в школі, зокрема в початкових класах;

– Дати вчителям початкової школи готові інструкції для інтегрування матеріалів у програми 3 та 4 класів (готові розробки, ігри, уроки, квести тощо);

– Дати учням початкових класів цікаві матеріали й заохотити їх робити різні завдання, зокрема і з батьками;

– Стати пілотним матеріалом, який буде в основі подальшого поширення напрацювань у школах та розвитку програм початкової школи.

Для розробки таких матеріалів ГО «Смарт освіта» планує залучити в команду кваліфікованого експерта з методичного супроводу розроблення матеріалів, який зможе:

-        розробити рекомендації з погляду методичного супроводу інтеграції у програми для початкової школи (3 та 4 класи НУШ);

-        вичитати напрацювання інших експертів з погляду методології;

-        брати участь у робочих зустрічах у межах проєкту;

-        брати участь в подальшому навчанні вчителів.

Вимоги до кандидатів:

-        ґрунтовний досвід у сфері створення методичних рекомендацій;

- ґрунтовне розуміння реформи “Нова українська школа”, підходів до інтеграції предметів тощо;

-        досвід роботи в структурах МОН є перевагою.

Заявки на участь у відборі мають бути надіслані не пізніше 22.12.2020.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати лист на пошту [email protected] із темою “Методист проєкту”. В додаток до листа додайте резюме та “в тіло” листа - очікувану вартість оплати праці за 1 повноцінний день роботи (очікувана залученість в проєкт - 17 робочих днів).

Команда залишає за собою право дати відповідь лише відібраним кандидатам.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.