bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асистент проекту
04.11.2020

«Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні», 

що виконується МБФ “Українська фундація громадського здоров`я” за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRightInternational) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво-важливої допомоги незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року. З 2011 року УФГЗ та «Право на здоров’я» запроваджують в Україні проекти, спрямовані на профілактику ґендерно зумовленого та домашнього насильства; сприяння розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство.

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОЕКТ:

Проект «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні» спрямований на посилення національної системи попередження та реагування на ґендерно зумовлене насильство на загальнодержавному та регіональному рівнях для забезпечення умов в яких більшість потерпілих від ґендерно зумовленого насильства зверталися б по допомогу та мали доступ до якісних послуг з особливою увагою на потерпілих, сприяючи поширенню ідеї «нульової» терпимості до насильства в суспільстві.

ЦІЛЬ ПРОЕКТУ:

Проект та його імплементація спрямовані на досягнення трьох взаємопов’язаних цілей:

1)     Подальший розвиток соціального та інституційного середовища, що сприятиме досягненню «нульової» терпимості до насильства та викорінення насильства по відношенню до жінок в Україні;

2)     Забезпечення умов для того, щоб більшість потерпілих від ґендерно зумовленого насильства мали доступ до якісних послуг орієнтованих на потерпілих;

3)     Сприяння розбудові сильної державної участі (з боку Уряду України) в існуючому механізмі та програмах реагування на ґендерно зумовлене насильство для забезпечення сталості послуг.

 

ГЕОГРАФІЯ ПРОЕКТУ: 24 регіони України.

 

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ АСИСТЕНТА ПРОЕКТУ 

Термін роботи: листопад 2020 року –  квітень 2021 р.

Донор:   Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні.

Зайнятість: повна.

Основні цілі:

Оперативний супровід та асистування виконавцям проекту в його реалізації; технічний супровід одного з компонентів проекту.

 

Основні функції:

  1. Оперативна підтримка, зворотній зв’язок (листування, уточнення, підтримка зворотнього зв’язку по усуненню проблемних питань) з надавачами послуг в рамках проекту.
  2. Підготовка угод для надавачів соціально-психологічних послуг та інших надавачів послуг в рамках проекту. Перевірка, прийом, сортування, подання до підпису, розсилка, у разі надходження змін підготовка нових угод, внесення відповідних даних.
  3. Моніторинг та прийом документів щодо нових надавачів послуг. Організація співбесід кандидатів. Формування пакету документів та подання їх до бухгалтерії.
  4. Організація та спільно з координатором  забезпечення проведення тренінгів та навчань для надавачів послуг в регіонах проекту.
  5. Організація та спільно з координатором  забезпечення проведення заходів щодо інституалізації сервісів/послуг, які було створено/підтримано в рамках проекту.
  6. Збір та аналіз історій, кейсів та надісланих фото, їх редагування із дотриманням конфіденційності, наявність інформованих згод, сортування та подання до Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, а також для розміщення на сайтах.
  7. Формування та моніторинг списків надавачів послуг в рамках проекту та їх контактів.
  8. Організація та проведення моніторингових візитів до місць локацій надавачів послуг в рамках проекту.
  9. Підготовка та надсилання звітної інформації всім партнерам щодо реалізації проекту.
  10. Підготовка угод/меморандумів щодо співпраці та реалізації проекту в регіонах його реалізації.
  11. Перевірка, сортування та архівування отриманої конфіденційної інформації щодо клієнтів надавачів послуг в рамках проекту.
  12. Заповнення та підтримка web-ресурсів організації інформацією, яка стосується проекту.

 

Інші функції:

  1. Підготовка, написання листів та підтримка зворотнього зв’язку з партнерами реалізації проекту.
    1. Аналіз потреб надавачів послуг в рамках проекту щодо інформаційних матеріалів та рекламної продукції.
    2. Редагування макетів інформаційних матеріалів.
    3. Моніторинг, редагування та за потреби переклад матеріалів щодо реалізації проекту.

Звітування:

  1. Подання щоквартальної звітності за компонентом, в рамках якого здійснюється технічний супровід.
  2. Подання звітної інформації 5 W кластеру з питань захисту донору проекту (щоквартально до 5 числа поточного місяця за звітний квартальний період).
    1. Збір та аналіз звітності надавачів послуг в рамках проекту та інформованих згод клієнтів (щомісячно до 30 числа поточного місяця за звітний період).
    2. Збір, аналіз та заповнення моніторингових звітних форм Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні щодо проведених заходів (протягом 3-х днів з моменту завершення заходу).

Вимоги:

  1. Вища освіта (рівень магістра/бакалавра) у відповідних сферах,
  2. Відмінне володіння англійською мовою (рівень Advanced або Proficiency),
  3. Мультизадачність та стресостійкість, ефективний таймменеджмент,
  4. Досвід перекладу офіційних документів, програмних звітів, тощо,
  5. Міжособистісні навички та вміння працювати в команді для досягнення організаційних цілей.


Як податись:

Кандидати, які відповідають вимогам повинні надсилати резюме АНГЛІЙСЬКОЮ (!) та супровідний лист із зазначенням посади, надсилати на [email protected] до 09 листопада 2020 р. (тема листа “ Assistant – [your name]”).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.