bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір експертів в колектив авторів з розробки навчально-методичних матеріалів
24.07.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ГО DOCCU оголошує відбір експертів в колектив авторів з розробки навчально-методичних матеріалів з місцевого самоврядування для ЗЗСО

Громадська організація «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» в рамках Швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDEоголошує відбір експертів в колектив авторів з розробки навчально-методичних матеріалів з місцевого самоврядування для ЗЗСО.

Навчально-методичні матеріали мають бути розроблені на основі Державного стандарту загальної середньої освіти відповідного рівня та відповідати вимогам до розробки навчальних програм предметів та курсів.

Вимоги до виконавців:

✔досвід викладання дисциплін соціально-гуманітарного спрямування у закладах загальної середньої освіти (історія та правознавство);

✔досвід розробки навчально-методичних матеріалів для ЗЗСО (навчальних програм, посібників, підручників, методичних рекомендацій, робочих зошитів тощо);

✔досвід впровадження інноваційних освітніх технологій в навчальному процесі;

✔обізнаність щодо актуальних питань місцевого самоврядування, децентралізації, учнівського самоврядування стане перевагою.

Для участі в конкурсі просимо подати:

✔аплікаційну форму (у додатку);

✔мотиваційний лист українською мовою, в якому описати свій досвід роботи та компетентності, вказати посилання на аналогічні публікації, вказати очікуваний розмір оплати праці.

Якщо Ви зацікавились конкурсною пропозицією, просимо до 09 серпня 2020 року (включно) надіслати документи на адресу електронної пошти [email protected]. У темі листа зазначте: «Розробка навчально-методичних матеріалів для ЗЗСО».

На співбесіду буде запрошено тільки кандидатів/ок, які пройдуть попередній відбір. Співбесіда відбудеться дистанційно протягом тижня після кінцевої подачі документів на конкурс.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.