bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Надання консультаційних послуг графічного дизайну
23.06.2020

МБФ «Альянс громадського здоров’я» (далі Альянс) шукає надавача консультаційних послуг графічного дизайну.

МБФ «Альянс громадського здоров’я» (далі Альянс) - провідна професійна організація, що у співпраці з ключовими громадськими організаціями, Міністерством охорони здоров‘я та іншими урядовими органами веде боротьбу з низкою епідемій, у т.ч. ВІЛ/СНІД і ТБ в Україні, керує профілактичними програмами та надає якісну технічну підтримку та фінансові ресурси організаціям на місцях.

Місією Альянсу є зниження поширення інфекцій та смертності і зменшення негативного впливу епідемій шляхом підтримки громадської протидії ним в Україні, а також шляхом поширення ефективних підходів до профілактики й лікування у Східній Європі та Центральній Азії. Закупівля консультаційних послуг виконується у рамках проекту «Удосконалення каскаду лікування ВІЛ для ключових груп населення шляхом диференційованого виявлення нових випадків та залучення до лікування, нарощення потенціалу ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» та стратегічної інформації в Україні».

Обгрунтування: Для поширення результатів досліджень та аналітичних продуктів МБФ «Альянс громадського здоров’я» планується створення тематичної онлайн-сторінки, на якій будуть розміщуватись як повні звіти досліджень, так і основні результати у вигляді короткої інфографіки (1 сторінка) або брошури (2-3 сторінки). Крім онлайн-сторінки, інфографіка буде поширюватись через Фейсбуксторінку та, за потреби, в друкованому вигляді.

Завдання:

1. Створення інфографіки за результатами дослідження відповідно до наданих даних в електронному вигляді та придатному для розміщення на сторінці Фейсбук і подальшого друку форматі.

2. Дизайн і розробка макетів звітів, брошур і роздаткових матеріалів за результатами дослідження.

Результати:

1. Візуалізація відповідно до поставленого завдання та термінів.

2. Вихідні макети візуалізації у форматі програми, в якій були створені.

3. Фінальні продукти (інфографіка / брошюра) в електронному форматі (PDF та JPG/PNG тощо).

Загальні вимоги до консультанта:

- не менше 5 років відповідного досвіду роботи у в графічному дизайні;

- не менше 2 років досвіду візуалізації статистичних даних, результатів досліджень тощо;

- високий рівень володіння програмами Adobe Photoshop, Adobe illustrator, Adobe InDesign, Corel Draw Graphics.

- досвід роботи з громадськими, некомерційними організаціями;

- відповідна вища освіта;

- високий рівень знання англійської мови;

- гарні аналітичні навички.

Процедура участі в конкурсі: Усі учасники конкурсу повинні подати CV, мотиваційний лист та мінімум 2 зразки створеної раніш візуалізації. Документи необхідно надіслати на електрону адресу [email protected] до 18:00 25 червня 2020 р. У темі повідомлення зазначте, на яку позицію Ви подаєтесь: «Консультант-дизайнер».

На співбесіду буде запрошено тільки тих кандидатів, яких буде відібрано за результатами попереднього розгляду резюме та мотиваційного листа. Альянс громадського здоров’я працює відповідно до політики рівних можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів суспільства, незалежно від їх соціально-демографічних характеристик, ВІЛ статусу, і індивідуальних переваг.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.