bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

TBpeopleUkraine шукає консультанта із закупівель
16.03.2020

Благодійна організація «TBpeopleUkraine» спільно з Благодійною організацією «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» оголошує конкурс на вакансію «Консультант із закупівель». Дедлайн - 20 березня 2020 року.

Благодійна організація «TBpeopleUkraine» спільно з Благодійною організацією «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ» оголошує конкурс на вакансію«Консультант із закупівель» у рамках проекту «Сталість. Інновації. Результат», який спрямований на забезпечення на національному рівні сталої відповіді на епідемію ТБ в Україні з урахуванням потреб ТБ спільноти в рамках переходу на державне фінансування.

Завдання в рамках напрямку:

  • забезпечення консультування з питань організації процесу закупівель в Організації відповідно до вимог Керівництва із закупівель, затвердженого грантодавцем;
  • забезпечення консультування з питань організації процесу відбору консультантів в Організації відповідно до вимог Керівництва із закупівель, затвердженого грантодавцем;
  • консультування з приводу формування списку потенційних постачальників (у тому числі для здійснення розсилки);
  • формування або рецензія сформованих пакетів документів по закупівлям;
  • консультування з приводу організації і контролю доставки матеріальних ресурсів згідно з передбаченими у договорах термінами, забезпечення контролю їх кількості, якості і комплектності, дотримання правил зберігання тощо.

Вимоги до кандидатів:

  • досвід роботи менеджером із закупівель, бухгалтером, фінансистом вітається;
  • хороші комунікативні навички, зокрема навички ведення переговорів;
  • достатній рівень володіння MS Office;
  • вища освіта.

Термін виконання робіт: березень - грудень 2020 року.

Зацікавлених кандидатів, просимо надсилати резюме до 20 березня 2020 рокудо 18-00 на електронну адресу: [email protected]. У темі листа обов’язково зазначте «вакансія_консультант із закупівель».

На співбесіду буде запрошено тільки кандидатів, які пройдуть попередній відбір. Співбесіда відбудеться протягом тижня після кінцевої подачі документів на конкурс, у т.ч. дистанційно (за потреби).

У разі виникнення запитань звертайтесь, будь ласка, за тел. (095) 53-47-467 або на ел. адресу [email protected] Організатори конкурсу залишають за собою право заміни відібраного кандидата у випадку неякісного виконання завдань проекту.

Примітка: Договір про надання послуг буде укладений на суму, що не перевищує передбачений обсяг фінансування за відповідною статтею витрат.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.