bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерти із розробки технічних завдань для створення, оновлення веб-сайтів та мобільних додатків
12.03.2020

Кімонікс Інтернешнл Інк. шукає кандидатів на тимчасові посади Експертів з розробки технічних завдань для створення, оновлення веб-сайтів та мобільних додатків. Дедлайн - 31 березня 2020 року.

Компанія Кімонікс шукає експертів з розробки технічних завдань для створення, оновлення веб-сайтів, мобільних додатків (надалі ТЗ) для Проекту USAID «Демократичне врядування у Cхідній Україні» (DG-East). Мета Проекту DG-East – зміцнення взаємодії та довіри між громадянами та владою у Східній Україні, ефективне сприяння підвищенню рівня громадянської свідомості, соціального підприємництва, громадянської активності та роз’яснення переваг широкої інтеграції в євроатлантичну спільноту, шляхом відповідальнішого місцевого самоврядування у регіонах, які найбільше постраждали від конфлікту. Експерти будуть працювати дистанційно.
 
Посадові обов’язки консультанта:
 
Розробка технічних вимог та стандартів ТЗ в частині ІТ та SMART рішень відповідно до потреб DG East;
Структурування та розробка функціонального змісту окремих структурних елементів ТЗ 
Надання складу робіт та реалістичних строків виконання ТЗ;
Надання орієнтовної ринкової вартості виконання робіт згідно з ТЗ для бюджетування;
Комунікація з грантоотримувачами, партнерами та фахівцями DG-East для ситематизації та структурування інформації, формування коректного ТЗ;
Надання консультацій з технічних питань та експертне оцінювання пропозицій учасників тендеру на відповідність вимогам ТЗ;
Включення до ТЗ або розробка для існуючих ресурсів рекомендацій стосовно SEO оптимізації;
Надання консультацій та рекомендацій щодо SMM послуг для контенту та веб-сайтів, додатків та інше;
Складання ТЗ відповідно до п. 17 Постанови Кабінету Міністрів України від 4 січня 2002 р. № 3 “Про Порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади” інформація на веб-сайті повинна бути доступною для користувачів з вадами зору та слуху. Тобто ТЗ має враховувати потреби людей з інвалідністю, зокрема вадами слуху та зору, людей що не бачать та не чують та відповідати WCAG (https://www.w3.org/TR/2018/REC-WCAG21-20180605/, https://www.w3.org/Translations/ WCAG20-ru/);
Включення до ТЗ вимог щодо створення веб-сайтів, що фінансуються USAID (успішний кандидат буде додатково проінструктований, щодо відповідних вимог).
ТЗ має включати в себе уточнення вимог до сайту або додатку, їх аналіз, структуризацію та документування, і представлення у вигляді зрозумілого для подальшого програмування. Результат може складатися з таких елементів:
опис змісту та призначення;
схеми основних процесів;
перелік об'єктів системи, їх структура та взаємозв'язки;
перелік та опис функціональних можливостей системи;
інтерфейс користувача на рівні схематичного зображення або вимоги до інтерфейсу;
вимоги до дизайну, безпеки, юзабіліті (зручність, включаючи зручність для людей із вадами зору та слуху відповідно до вимог вище).
 
Кваліфікація:
 
Вища технічна освіта; 
Більше 2-х років досвіду у сфері розробки програмного забезпечення, IT інжинірингу тa IT архітектури;
Досвід у написанні технічних завдань, вимог та специфікацій для IT продуктів;
Знання сучасного процесу проектування та розробки програмного забезпечення та веб-сайтів, його принципів та вимог;
Бажаний досвід роботи з державними органами (з’ясування вимог, проведення презентацій) та проектами USAID або іншими міжнародними організаціям;
Вміння структурувати елементи інформаційних систем, визначати технології і можливі програмні рішення, формулювати вимоги до програмних продуктів;
Відмінні комунікаційні та письмові навички;
Вільне володіння українською та російською мовами є обов’язковим; професійне володіння англійською (письмово та усно) є перевагою.
 
ВКАЗІВКИ ДЛЯ ПОДАЧІ ЗАЯВОК
Зацікавлених і кваліфікованих кандидатів просимо надсилати CV (у CV необхідно надати посилання на веб-сайти/додатки, які кандидат розробляв/ приймав участь у розробці/складав ТЗ / оптимізував, зокрема, ті, які відповідають WCAG та іншим вимогам для веб-сайтів/додатків для людей з вадами слуху та зору ) на адресу: [email protected] до 31 березня 2020 р. У темі листа просимо зазначити «ST TOR IT». Телефонні консультації не надаються. Заявки розглядатимуться на регулярній основі, але відповідь отримають лише відібрані фіналісти.
 
“Компанія Кімонікс є роботодавцем, що надає рівні можливості для всіх кандидатів в процесі відбору та найму на роботу, не дискримінує за ознакою раси, кольору шкіри, релігійних переконань, статі, національності, політичних вподобань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних спілках, інших факторів, що не впливають на якісне виконання обов’язків.”
 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.