bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Маріупольська асоціація жінок «БЕРЕГИНЯ» оголошує конкурс на заміщення посад
05.02.2020

Маріупольська асоціація жінок “Берегиня” оголошує конкурс на заміщення посад в рамках реалізації проекту “Жінкам потрібен мир, миру потрібні жінки! - посилення ролі травмованих війною, та постраждалих від насилля жінок та дівчат в українському суспільстві” 

Маріупольська асоціація жінок “Берегиня” оголошує конкурс на заміщення посад в рамках реалізації проекту “Жінкам потрібен мир, миру потрібні жінки! - посилення ролі травмованих війною, та постраждалих від насилля жінок та дівчат в українському суспільстві” “МАЖ “Берегиня” неурядова, неприбуткова громадська організація створена в 2015 році,ми забеспечуємо жінкам та дівчатам доступ до юридиної,психологічної та медичної допомоги, а також курсів з підвищення кваліфікації,ми надаємо допомогу як в нашому офісі,за адресою м.Маріуполь, в.Архитектора Нільсена,60, офіс 123, так і під час роботи виїзних кабінетів, в населених пунктах розташованих на лінії розмежування в Донецькій області. Центральне місце в нашій діяльності відводиться розширенню прав та можливостей жінок та дівчат. Проект реалізується за підтримки та фінансування нашої партнерської німецької жіночої організації АМІКА,Інституту міжнародних культурних відносин та Міністерства закордоних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Оголошується конкурс на наступні вакансії:

 

Координатор проекту - 1 посада;

Бухгалтер - 1 посада;

Фахівець для зв’язків з гроадськістю - 1 посада;

Фандрейзер - 1 посада;

Кейс менеджери - 2 посади;

Юристи - 3 посади;

 

Психологи- 2 посади;

Психолог, арт- терапевт - 1 посада;

Лікар - терапевт - 1 посада;

Фотограф - 1 посада;

Керівник курсів з рукоділля;

Детальну інформацію щодо вакансій ви знайдете на нашій веб-сторінці:http://donbasforpeople.org/news/

 

Для участі в конкурсі просимо надіслати резюме,сертіфікати про навчання та підвищення кваліфікації до 1.02.2020 на адресу електронної пошти [email protected] Дати співбесіди 13.02.-14.02.2020 з 10.00 до 16.00 за попередньою домовленістю. Дати та час можуть бути призначені по телефону,скайпом, в офісі в м. Маріуполь.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.