bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер проектів в Агенцію розвитку локальних медіа «Або»
05.06.2019

Агенція розвитку локальних медіа «Або» (ГО «Дирижабль») розширюється і шукає проектного менеджера. Дедлайн - 15 червня 2019 року.

Умови — повний день, робота в офісі, багато проектів і багато завдань, постійні нові виклики, необхідність пробувати нове і виходити за межі зони комфорту. А ще — команда, яка впроваджує бізнес-підходи в громадському секторі і працює на результат, а не для галочки.

Обов’язки:

  1. Підготовка грантових заявок та звітів для ключових міжнародних донорів (ключовий напрямок — медіа, інші можливі — локальний бізнес, урбаністика та культурні проекти).

  2. Ведення проектів: від генерації ідей спільно з командою, пошуку підрядників та учасників до укладання плану реалізації проекту, координації роботи всіх залучених сторін, відстеження прогресу проекту, аналізу результатів.

  3. Ведення проектної документації, збір та підготовка необхідних документів та даних для фінансового відділу і донорів.

  4. Розробка і написання інструкцій та методологій, які допоможуть автоматизувати роботу над наступними подібними проектами.

  5. Оптимізація підходів управління командами, апробація нових.

  6. Комунікація з донорами, пошук нових грантів.

  7. Співпраця з SMM-відділом: надання статистики, кейсів за проектами, фото та іншої інформації, яку можна використати для промо проектів.

Головні вимоги:

  1. Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 2 років

  2. Грамотна українська та російська мови, письмова і розмовна англійська — не нижче upper intermediate  

  3. Досвід написання грантових заявок на звітів для міжнародних донорів — обов’язковий (робота з медійними проектами або журналістський бек — величезний плюс)

  4. Знання Agile і досвід керування проектами за цим підходом — два величезні плюси

Резюме надсилайте на e-mail: [email protected] до 15 червня 2019 року. Всі резюме, що надійдуть опісля — потраплять в нашу базу даних (і ми обов’язково з вами зв’яжемося щойно матимемо нові вакансії, а вони з’являються регулярно).

Обов’язково вкажіть у листі бажаний рівень заробітної плати.

Початок роботи — у червні-липні.

Зрозуміти, чим саме ми займаємося, можна заглянувши на нашу Facebook-сторінку або в Telegram-канал. Там же можна ставити питання щодо вакансії — відповідаємо оперативно. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.