bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренери (тренерки) для проведення тренінг-курсу з управління конфліктами та інклюзії
04.06.2019

Громадська організація «РЕОМ» в рамках проекту «Подолання кризи та розбудова України – Час діяти!» оголошує конкурсний відбір двох тренерів (тренерок) для проведення тренінг-курсу з управління конфліктами та інклюзії в місцевих громадах.

Більше можливостей для працевлаштування у розділі «Вакансії»

Курс складається з двох модулів (п’ять і чотири дні), логічно поєднаних між собою. Основні теми: надання учасникам навичок аналізу та розуміння суті конфлікту та його суб’єктів: їх поведінки, мотивації та психології; розвиток вмінь конфлікт-менеджменту та медіації.

Цільова аудиторія - мешканці/ки східних регіонів України, які мають активну громадянську позицію та орієнтовані на вирішення / запобігання внутрішніх конфліктів у своїх громадах, представники/ці громадських організацій, ВПО.

Дати тренінгів - 15-19 липня (Запоріжжя), 29 липня - 01 серпня (Сєвєродонецьк).

Будь ласка надсилайте резюме, короткий план тренінгів та очікуванну денну ставку до 12 червня 2019  на емейл [email protected].

Бажаною умовою є бути ФОПом на 3-й групі оподаткування з відповідним КВЕДом.

За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проекту пані Наталі Семиволос за електронною адресою [email protected].

Проект реалізується за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (Berlin) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.