bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

6 вакансій волонтерства в Польщі
03.06.2019

Ти молодий, енергійний та активний, але досі не знайшов своє місце під сонцем? Є 6 чудових можливостей в місті Гдиня, Польща, впродовж 12 місяців, починаючи з вересня чи жовтня 2019го року.

  1. Міська публічна бібліотека у Гдині сприяє грамотності та культурній діяльності серед усіх членів місцевого суспільства в різних районах міста – http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/544/2

Метою бібліотеки є задоволення культурних потреб суспільства та розвиток культури читання. Оскільки останнім часом бібліотеки можуть бути єдиним культурним центром у деяких районах міста, вона також сприяє культурній діяльності та надає можливість місцевим жителям брати участь у них. Волонтери працюватимуть з місцевою громадою в одному відділенні Міської публічної бібліотеки у Гдині, допомагатимуть бібліотекарям в типових завданнях та організовуватимуть культурні заходи.

Хто може подати заявку?

Ми шукаємо волонтера/ку – комунікативного/у та відкритого/у для нового досвіду, творчого та винахідливого. Володіння базовими знаннями англійської мови і бажання вивчати польську мову вітаються. Це допоможе в побуті та збільшить активність у житті організацій. Волонтер/ка повинен/а бути зацікавлений/а у методах активної освіти для людей з інших країн і культур, готових до співпраці та роботи в групі. Ми шукаємо молодих людей, які б розвивали діяльність бібліотеки і розвивалися як особистість. Любов до літератури та бібліотек або в деякі художні навички – позитивний актив, що враховується під час набору персоналу.

Якщо Ви зацікавлені, то заповненюйте он-лайн заявки http://tiny.cc/gxol7y  до 16 червня 2019 року.

  1. Фонд ADAPA працює з дорослими з аутизмом та іншими порушеннями розвитку – http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/530/2

Ми працюємо в галузі освіти, реабілітації, соціальної допомоги та терапії. Ми розширюємо знання суспільства про спектр аутизму та інших порушень розвитку. Фонд – основа Occupational Therapy Workshops (OTW, семінари з професійної терапії), які призначені для практичної підготовки професійних та соціальних навичок наших учасників. Волонтер зможе допомагати безпосередньо терапевтам OTW робити терапію більш безпечною.

Хто може подати заявку?

Відкрита особа, яка розуміє і терпима до тих, хто відрізняється. Волонтер/ка повинен/а бути гнучким/ою і розумним/ою. Людина повинна представити певний рівень емпатії, щоб мати можливість керувати цим типом життя. Слід також зазначити, що часто наші учасники вільно виражають себе, а також проявляють свою прихильність, не беручи до уваги, чи комфортно цій людині або готова вона до цього чи ні. Саме тому волонтери не повинні фобічно реагувати на прояви прихильності та фізичного контакту в цілому і мати доброзичливе ставлення до світу. Вітається, якщо волонтер/ка зацікавлений/а у терапії осіб з спектром аутизму та інших порушень розвитку.

Онлайн заявка є тут: http://tiny.cc/j1ol7y  до 16 червня 2019 року.

  1. Помічник/ця вихователя в дитячий садок працює з дітьми віком 2,5 – 6 років – http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/462/2

Головною метою дитячого садка є допомога здоровим та дітям з інвалідністю у процесі розвитку відповідних відносин зі світом, розвиток їх самосвідомості та високої самооцінки, а також підготовка до початкової школи.

Ми керуємо 5 групами дітей одного віку. У деяких групах є діти з інвалідністю.

Хто може подати заявку?

Кандидат/ка у волонтери повинен/а любити дітей і легко ловити контакт з ними. Важливо, щоб людина була відкритою і веселою, оскільки діти добре себе почувають у такій компанії. Ми очікуємо активних і винахідливих кандидатів.

Надаємо перевагу волонтерам зі знаннями чи практичними навичками в педагогіці та готовим обмінятися думками, методами та технікою. Вітається, якщо волонтер володіє базовими знаннями англійської мови і бажає вивчати польську мову, що дуже допоможе у повсякденному житті волонтера і дасть йому змогу більше брати участь у житті організації.

Якщо Ви зацікавлені в цій вакансії, заповніть заявку http://tiny.cc/98ol7y  до 16 червня 2019 року.

  1. Асоціація Vitava працює з дітьми та підлітками в центрі денної опіки– http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/517/2

Організація управляє трьома центрами денної опіки для дітей (віком 8-13 років) зі складними життєвими обставинами. Це місця, куди діти приходять після школи, грають, роблять домашні завдання і беруть участь у соціально-терапевтичних заходах.

Волонтери працюють з професійним персоналом Vitava, допомагають у повсякденній діяльності, організовують заняття для дітей та тематичні семінари. 

Хто може подати заявку?

Волонтер/ка повинен/а бути зацікавлений у роботі з дітьми. Бути відкритим/ою, готовим/ою поділитися своєю культурою. Волонтеру/ці хотілося б розвивати та вдосконалювати свої навички та здібності, бути відкритими/ою для експериментів, мати певні хобі/інтереси та хотіти поділитися ними з дітьми.

Кандидати/ки, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку http://tiny.cc/gepl7y до 16 червня 2019 року.

  1. Організація Saint Nicolas працює переважно з дітьми та молоддю, але також зі людьми похилого віку й сім’ями в цілому – http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/540/2

Saint Nicolas головним чином розвиває та навчає згідно з Євангелієм і правилами католицького соціального навчання, зокрема надання допомоги дітям, молоді, старшим і сім’ям у важкій життєвій ситуації. Наші регулярні заходи включають в себе соціально-терапевтичну спільну кімнату, молодіжний клуб і клуб старших класів. Крім того, відбуваються заходи, що активізують місцеву громаду, фестивалі та сімейні заходи.

Хто може подати заявку?

Ми з нетерпінням чекаємо веселого, терплячого добровольця/цю, який/а прагне до досягнення мети та поваги до нашого стилю роботи, який відповідає католицькому соціальному вченню.

Кандидати/ки, які зацікавлені брати участь у волонтерській службі, повинні заповнити заявку http://tiny.cc/9hpl7y до 16 червня 2019 року.

  1. Будинок соціального захисту працює з людьми похилого віку, часто з інвалідністю – http://cwm.org.pl/wolontariat-miedzynarodowy/520/2

Завданням організації є забезпечення постійного догляду за людьми похилого віку та задоволення їх основних потреб: життєвих  та належних медичних послуг, відповідно до чинних стандартів. Мешканці віком від 50 до 100 років, багато з інвалідністю та/або іншими захворюваннями.

Волонтери підтримують роботу в основному в трудової терапії, наприклад, у музикотерапії, бібліотерапії тощо, беруть участь у всіх заходах, що проводяться та допомагають перевезти мешканців до реабілітації.

Хто може подати заявку?

Волонтер/ка повинен/а бути досить екстравертною людиною з хорошими манерами, відкритим/ою до людей та нового досвіду. Поважати особисті межі. Крім того, відповідальним/ою і не соромитися звертатися до співробітників за допомогою, якщо це необхідно.

Волонтер/ка, зацікавлений/а у участі в Європейській волонтерській службі, повинен/а заповнити заявку http://tiny.cc/8lpl7y до 16 червня 2019 року. 

Основні вимоги до ВСІХ волонтерів:

  • 18-30 років (це вимога Європейської Комісії, ми не можемо ніяким чином вплинути на цю вимогу);
  • Українське громадянство;
  • Хоча б базова англійська;
  • Наявний закордонний паспорт.

Умови для всіх волонтерів:

  • оплачений проїзд з місця проживання до Гдині (туди і назад);
  • кишенькові гроші 120 євро/місяць;
  • бл. 100 євро/місяць на харчування;
  • проїзний на локальний транспорт;
  • сертифікат, який визнає набуті компетенції;
  • курси польської мови;
  • оплачене страхування;
  • обов’язкова участь в передвиїзному тренінгу;
  • заборонено паралельно працювати чи вчитися.

Якщо вас зацікавила одна з перерахованих можливостей і у вас з’явились питання – їх можна поставити листом на мейл: [email protected].

При заповненні анкети відправляючою організацією просимо вказувати КІПЦ “Європейський Клуб” (ми Вас з радістю відправимо і допоможемо з документами, підготовкою і реадаптацією):

Sending organization: Kremenchuk informative-elucidative center “European Club”

PIC: 945867759

EI number: 2016-1-PL01-KA110-026014

Phone: +380501449467

E-mail: [email protected]

Address: Sofijivska str., 36b, Kremenchuk 39617, Ukraine

Contact person: Olena Glazkova

Contact e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.