bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливість провести ЄВС рік у Німеччині та отримати досвід організаії молодіжної поїздки або обміну!
13.05.2019

Приймаюча організація – це відділ Міжкультурної академії, що докладає зусиль у своїх програмах до створення внесоку у розуміння різних релігій, менталітетів і філософій. Понад тридцять років вони пропонують програми, які надають учасникам можливість зустрітися з людьми з інших культурних груп. Основний напрямок роботи - молодіжні обміни та проекти, поїздки та семінари для молодших і старших людей. Ми сподіваємося, що через наших волонтерів ми також зможемо принести деякі свіжі імпульси до інших країн. Найважливішою метою проекту є сприяння визнанню інші культури в Європі, які передбачають культурні подорожі та програми молодіжних обмінів.Дійсно, самі зустрічі та спільні заходи створюють усвідомлення подібності та відмінності, які поділяють європейці.

Основними завданнями на проекті можна виділити:

✔️Допомога в організації навчальних поїздок та молодіжних програм в офісі. Волонтер матиме шанс ознайомитися з аспекти організації навчальних поїздок та програм молодіжного досвіду, які особливо цікаві - від початкової ідеї до планування та підготовки, реалізації. Мета проекту полягає у набутті досвіду, наприклад, шляхом організації власної молодіжної поїздки або обміну молоддю. Це може включати планування культурної подорожі або молодіжну зустріч або екскурсію або допомогу в молодіжній поїздці до Страсбурга, Берліна або Брюсселя. Контакт з іншими учасниками та партнерами проекту дасть волонтеру змогу набути міжкультурного досвіду в роботі.

✔️Сприяння в організації Європейських днів у Дортмунді.

✔️Допомога в організаційному плануванні: збір та поширення інформації, адміністрування.

✔️ Допомога в організації семінарів та екскурсій, які пов’язані з європейською інтеграцією, волонтеру буде надана можливість реалізувати свій власний молодіжний обмін чи навчальну поїздку та багато іншого.

✔️Волонтери також будуть залучені до виконання інших завдань у відділі. Вони також можуть допомагати в таких заходах, як Міжнародний Різдвяний фестиваль, заміське тижня, переговори міжнародних експертів тощо, залежно від власних переваг.

⚠️ ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

✔️готовність прийняти участь у проекті повний період, зазначений вище

✔️зацікавленість в тематиці проекту

✔️знання Англійської на твердому розмовному рівні, знання Німецької мови вітаються і будуть дуже корисними для реалізації проекту

✔️вік 19-27 років

✔️наявність закордонного паспорту

Більш детально про сам проект та критерії відбору можете прочитати за наступним лінком https://bit.ly/2waIq2G

________________________________________________

Якщо ви зацікавлені в цьому проекті, будь ласка, надішліть нам на [email protected] :

CV(English або German)

• motivation letter (із відповіддю на ключове питання «Чому саме цей проект найкращий для Вас, а Ви- для цього проекту”) на 1-2 сторінки (English або German) – (про себе, інтереси, хобі, заняття, якщо є - попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і тд. Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні особисті і контактні деталі включно із телефоном)

Мотиваційний лист і ТЕМА Вашого листа мають містити у своїй назві Ваші Name-Surname і назву Internationaler Austausch.

Увага: в CV вкажіть Ваше Прізвище та ім’я, як записано у вашому закордонному паспорті. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.