bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль «З країни в Україну» вирушає у новий тур
10.04.2019

Цього року фестиваль «З країни в Україну»  https://www.facebook.com/krayna.ukraina/ традиційно їде у Донецьку та Луганську області, а також завітає до Одеської та Закарпатської областей.

Якщо ви наші фестивальні люди, скоріше долучайтеся до команди!

На вас чекає навчання з крутими експертами в інвент-менеджменті, PR. Ви дізнаєтеся, як створити якісну програму заходу, де шукати музичний супровід та чим мотивувати волонтерів.

Заповнюйте анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0nA_EtVxjEauySW3BvjFyzNqfsDZ7qOJmja8KN0r1Y0pavQ/viewform?fbclid=IwAR0IEjzk7mLSJJo2SH_mOM3322qu6ulaP9VpxUiLY400CjXa99WK5wSWsuE
розкажіть, чому ви вирішили долучитися і можливо саме ви станете частиною великої родини фестивалю.

*Фестиваль «З країни в Україну» - це масштабна культурно-просвітницька подія, яка проходить у маленьких містечках східних, західних та південних областей нашої країни. Це майстер-класи народних ремесел, демо-зона новітніх здобутків України, відкрита бібліотека, дитячі і юнацькі активні ігри, кінопокази найкращих зразків вітчизняного кінематографу, лекції для дорослих та дітей і, звісно ж, яскравий, драйвовий, феєричний вечірній рок-концерт!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.