bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на постачання послуг з організації навчальних заходів
28.02.2019

Мета тендеру: обрати  постачальника послуг з організації навчальних заходів.
Учасники тендеру: фізичні особи-підприємці, які мають досвід організації та здійснюють відповідну діяльність згідно КВЕД (82.30).

Обсяг роботи та терміни:

Передбачається, що постачальник послуг забезпечить проживання учасників  школи підприємництва для молоді “Бізнес-хвиля” для 30-ти учасників та 2 тренерів в м. Львів, а також харчування 2 тренерам та відшкодування проїзду Київ-Львів-Київ в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Школа складається з 2-х навчальних модулів. Перший модуль тривалістю 6 днів (з 1 по 6 квітня 2019 року). Другий модуль – тривалістю 3 дні у травні 2019 року.  

Вимоги до потенційних постачальників послуг: 

Досвід організації тренінгів, семінарів, презентацій, робочих зустрічей та круглих столів, конференцій, навчальних поїздок тощо;
Досвід співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  • Тендерну пропозицію, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг;
  • Для фізичних осіб-підприємців обов’язковою умовою є надання: копії виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (ЄДР), копії витягу з ЄДР із зазначенням КВЕД, копії свідоцтва платника єдиного податку.

Пропозиції та копії документів потрібно надсилати за адресою [email protected]  до 11-го березня 2019 року включно із зазначеною темою листа «Відкритий конкурс на закупівлю послуг з організації навчального заходу».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.