bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультаційні послуги з психологічного консультування
25.02.2019

Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» оголошує конкурс на консультаційні послуги в рамках проекту «Загальнонаціональна Гаряча лінія з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу» (Далі «ГЛ»).

Мета проекту - Зменшення негативних наслідків епідемії ВІЛ/СНІД та епідемії туберкульозу, покращення якості життя людей, які живуть з ВІЛ, хворих на ТБ та їх родичів/близьких, населення України в цілому шляхом надання інформаційно-психологічного, медичного та юридичного телефонного та онлайн консультування з питань ВІЛ/СНІД, ТБ та супутніх проблем, швидке реагування на порушення доступу до послуг з догляду та лікування ВІЛ/СНІД та ТБ.

Загальні умови участі в конкурсі

В приєднаних файлах знаходиться детальна інформація з умовами конкурсу.

Перелік документів, які необхідно подати:

 1.      Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до оголошення).

2.       Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1  до оголошення.

3.       Усі документи, які вимагаються Додатком  до оголошення.

 Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з поміткою в темі листа «Надавач консультаційних послуг (оголошення №01)».

Термін подання документів:  до 01 березня 2019 року,  реєстрація документів завершується о 15.00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

 За додатковою інформацією звертатися в БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДУ» за телефоном: (044) 543 – 13 -43 до менеджера у соціальній сфері Видиборець Тетяни Вікторівни, е-mail: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.