bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кімонікс Інтернешнл Інк. шукає експертів з гендерної рівності та соціальної інклюзії в Україні
08.02.2019

Кімонікс Інтернешнл Інк. шукає кандидатів на тимчасові посади Експертів з гендерної рівності та соціальної інклюзії в Україні. 

Компанія Кімонікс шукає експертів з питань гендерної рівності та соціальної інклюзії для Проекту USAID «Демократичне врядування у Cхідній Україні» (DG East). Мета Проекту DG East – зміцнення взаємодії та довіри між громадянами та владою у Східній Україні, ефективне сприяння підвищенню рівня громадянської свідомості, соціального підприємництва, громадянської активності та роз’яснення вигод широкої інтеграції в євроатлантичну спільноту, шляхом відповідальнішого місцевого самоврядування у регіонах, які найбільше постраждали від конфлікту. Експерти будуть працювати у Києві, Краматорську, Сєвєродонецьку та Маріуполі з можливими відрядженнями до інших міст Донецької та Луганської області, якщо вони будуть необхідними для виконання роботи. 

Посадові обов’язки консультанта:

·         Робити суттєвий внесок експертних знань з гендерних питань і соціальної інклюзії, в розробку 5-річної гендерної стратегії дій і 5-річної стратегії дій із соціальної інклюзії Проекту.

·         Надавати інформацію щодо питання гендерної рівності та соціальної інклюзії в Україні, зокрема, у східній Україні, в умовах конфлікту, та в контексті мейнстрімінгу гендеру та інклюзивності, вирішення проблем і створення можливостей для груп, які часто ігнорують, наприклад: літніх людей, молоді, людей з інвалідністю, ВПО, шахтарів і їхніх сімей, ромів і представників інших етнічних, гендерних і сексуальних меншин (лесбійок, геїв, бісексуалів, транссексуалів, інтерсексуалів [ЛГБТІ]), мешканців «сірої зони», та інших вразливих груп населення.

·         Надавати експертні знання про: законодавчу базу та стратегічні рамки щодо гендерної рівності та соціальної інклюзії в Україні; основні висновки національних оцінювань; аналіз основних зацікавлених сторін; оцінювань інклюзивного середовища в Україні.

·         Надавати рекомендації щодо впроваження заходів, спрямованих на вирішення проблем гендерної рівності, відповідно до проміжних завдань проекту.

·         Надавати рекомендації щодо фактичних і планових індикаторів (результатів ефективності) моніторингу, оцінки та навчання, а також методів збору даних.

·         Надавати працівникам проекту рекомендацій щодо створення мереж українських організацій, які очолюються представниками меншин, молоддю, людьми з інвалідністю, тощо.

·         Надавати іноземному спеціалісту з питань Гендерної рівності та соціальної інклюзії та місцевому Спеціалісту з інклюзії рекомендації щодо розробки відповідних Технічних завдань для подальшої оцінювальної та науково-дослідної діяльності, наприклад, оцінки з метою ідентифікації прогалин у доступності державних послуг, для громадян з обмеженими можливостями.

·         Надавати рекомендації щодо розробки тренінгу для працівників проекту та партнерів/грантоотримувачів (за необхідності), з метою включення аспектів гендерної рівності та соціальної інклюзії до діяльності Проекту відповідно до його мети, цілей та задач.

Кваліфікація:

·         Вища освіта у сфері соціальинх наук або у сіміжних сферах;

·         Досвід роботи в умовах конфлікту;

·         Досвід розробки стратегій гендерного мейнстрімінгу, застосування інструментів гендерного аналізу для моніторингу та оцінки проектів і програм, а також проведення перегляду програм щодо наявності гендерного компоненту;

·         Досвід розробки інструментів і стратегій щодо впровадження інклюзивності в програмах сталого розвитку;

·         Відмінне знання українського контексту з гендерної рівності та соціальної інклюзії (правова основа, аналітичні дані та дані досліджень, існуючі проблеми, практики та тенденції);

·         Знання Політик USAID щодо гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок, а також інших політик і підходів USAID стосовно різноманітних вразливих груп буде додатковою перевагою;

·         Бажаний попередній досвід і розуміння проблематики зміцнення громадянського суспільства та/або місцевого врядування.

·         Відмінні комунікаційні та письмові навички.

·         Вільне володіння українською та російською мовами є обов’язковим; професійне володіння англійською (письмово та усно) є перевагою.

ВКАЗІВКИ ДЛЯ ПОДАЧІ ЗАЯВОК

Зацікавлених і кваліфікованих кандидатів просимо надсилати CV на адресу: [email protected] до 22 лютого 2019 р.  У темі листа просимо зазначити «Експерт з гендерної рівності та соціальної інклюзії в Україні». Телефонні консультації не надаються. Заявки розглядатимуться на регулярній основі, але відповідь отримають лише відібрані фіналісти.

“Компанія Кімонікс є роботодавцем, що надає рівні можливості для всіх кандидатів в процесі відбору та найму на роботу, не дискримінує за ознакою раси, кольору шкіри, релігійних переконань, статі, національності, політичних вподобань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних спілках, інших факторів, що не впливають на якісне виконання обов’язків.”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.