bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координатор проекту в МБФ «Українська фундація громадського здоров’я»
22.12.2018

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» шукає консультанта з координації проектів та з розширення прав та можливостей жінок вразливих груп шляхом подолання проблеми гендерно обумовленого насильства.

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRight International) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво-важливої допомоги незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року. З 2011 року УФГЗ та «Право на здоров’я» запроваджують в Україні проекти, спрямовані на профілактику ґендерно зумовленого та домашнього насильства; сприяння розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ:

Діяльність координатора спрямована на вирішення проблеми забезпечення доступу жінок з вразливих груп населення, включаючи жінок, які зіштовхнулися з подвійною проблемою наркозалежності та насильства, до послуг з профілактики та реагування на випадки насильства. Робота включає розробку відповідних тренінгових модулів до Програми підготовки тренерів та фахівців патрульної поліції, дільничних інспекторів міліції, офіцерів ювенальної превенції та працівників служби «Поліна» з питань попередження ДН та НЗС щодо жінок.

ГЕОГРАФІЯ: підконтрольні Україні території Донецької, Луганської областей, Запорізька область, певні заходи будуть охоплювати національний рівень і інші області. 

Вимоги до претендентів:

  • Обов’язковий 3+ років досвід роботи в міжнародних чи українських організаціях (державних чи громадських) щодо управління проектами/програмами;
  • Наявний досвід та експертиза у питаннях, пов’язаних із профілактикою ВІЛ, тестуванням та лікуванням жінок та молоді в конфлікті із законом, інших груп ризику; і/або протидії гендерно обумовленому насильству;
  • Бажано, досвід роботи з розбудови потенціалу представників правоохоронних органів, зокрема з розробки та впровадження тренінгових програм;
  • Бажано, досвід взаємодії з МВС, Департаментом Національної поліції, представниками місцевої влади та правоохоронних органів на місцях;
  • Відповідна вища освіта, бажано у соціальній, медичній чи правовій сфері;
  • Управлінські навички;
  • Хороші навички підготовки документів й досвід написання звітів для керівництва, донорів;
  • Самостійність, хороші усні та письмові комунікативні навички, відповідальність, працелюбність;
  • Бажано, англійська мова на робочому рівні;
  • Готовність до відряджень.

Основні функції:

  • Координація реалізації проектів на національному рівні, а також регіональному (в межах м. Києва та цільових областей), включаючи оформлення необхідних договорів і забезпечення ефективної реалізації заходів, в тому числі послуг, що надаються організаціями-партнерами.
  • Загальне керівництво і контроль над діяльністю проектів, включаючи навчання співробітників партнерських організацій, сприяння в створенні правового поля для реалізації проектів.
  • Участь в роботі роботи робочої групи при Міністерстві внутрішніх справ України, яка складається з представників державних установ та громадських організацій, а також жіночих груп, системи правосуддя, поліції та охорони здоров’я; координація розробки, затвердження та подальшого розповсюдження міжвідомчого протоколу.
  • Координація розробки (адаптації) і впровадження тренінгових програм з реагування та протидії насильству над жінками, в тому числі з особливим фокусом на наркозалежних жінках і дівчатах, з метою підвищення рівня інформованості фахівців, залучених до процесу раннього виявлення, перенаправлення та надання послуг цільовій групі, а також їх можливості надавати ці послуги.
  • Методична і практична підтримка партнерських організацій, їх персоналу в ранньому виявленні, перенаправленні і забезпеченні послугами жінок і дівчат, які пережили насильство, а також оцінки ефективності послуг, що надаються.
  • Розробка і впровадження системи оцінки реалізації проекту, а також контроль ефективності наданої партнерськими організаціями допомоги, в тому числі збір та аналіз даних, підготовка звітів з реалізації проектів для виконавчого директора УФГЗ, організації-засновника фонду і донорів, координація проведення оціночних досліджень.
  • Координація проведення дослідження щодо аналізу залежності між скоєним злочином, домашнім та насильством за ознакою статі, вживанням наркотичних речовин серед засуджених жінок.
  • Координація реалізації проекту з виконавчим директором УФГЗ, МВС, МСП, МОЗ, державними і недержавними партнерами на місцевому та національному рівні.
  • Здійснення бюджетного контролю виконання проектів.
  • Участь в пошуку додаткового фінансування для проектів УФГЗ і організації-засновника, допомога в розробці та написанні заявок для донорів.
  • Представлення проекту та інтересів УФГЗ і засновника фонду на регіональному та національному рівні, в партнерських організаціях, місцевих державних установах і НКО на міському та регіональному рівнях.

Термін виконання робіт: грудень 2018 р. – листопад 2019 р.

Просимо надсилати свої резюме з супровідним листом до 30 грудня 2018 р. на адресу [email protected]. У супровідному листі вкажіть Вашу мотивацію, відповідний професійний досвід, очікуваний розмір винагороди.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.