bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтерство в Німеччині (ЕVS)
18.12.2018

ЛМГО «Спілка форум» шукає ЄВС волонтера на проект у столиці Німеччини – Берліні. 

Дата: червень 2019 - липень 2020 
Місце: Берлін, Німеччина 
Дедлайн: 25.12.2018
_________________________________________________
Приймаюча організація - найбільший у Європі центр для дітей, молоді та сім’ї. Що пропонує творчі ігри, веселощі та розваги, які включають в собі новий досвід, освітні та культурні аспекти. Методи, для реалізації цих проектів, - це заходи, які запрошують людей бути активними та відкритими до різних діалогів та співпраці, міжкультурного та міжрелігійного обміну.
 Обов’язки волонтера: 

  •  Волонтер буде залучений до організації заходів, які проводить центр для дітей, сім’ї та молоді.
  •  Волонтер буде активно залучений до фази планування, реалізації та оцінки, і послідовно отримуватимуть більше відповідальності та поступово стане незалежними.
  • Протягом усього проекту волонтер буде працювати в тандемі або в командах, таким чином волонтер набуде соціальних навичок, здатності співпрацювати, компромісувати та вирішувати конфлікти.

    Якщо ви зацікавлені в цьому проекті, будь ласка, надішліть нам на e-mail [email protected]
    CV( English або German) з позитивним фото 
    • motivation letter (із відповіддю на ключове питання «Чому саме цей проект найкращий для Вас, а Ви- для цього проекту”) на1-2 сторінки (English або German) – (про себе, інтереси, хобі, заняття, якщо є - попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності, чому Ви хочете взяти участь в програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і тд. Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої повні особисті і контактні деталі включно із телефоном)
    Мотиваційний лист і ТЕМА Вашого листа мають містити у своїй назві Ваші Name-Surname і назву Berlin-Germany. Без такого оформлення Ваші листи розглядатися не будуть. Увага: в CV вкажіть Ваше Прізвище та ім’я, як записано у вашому закордонному паспорті.
    #EVS_GERMANY_UNIONFORUM #EVS_UNIONFORUM #EVS#EVS_2019

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.