bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум НДО розпочинає відбір тренерів для тренінгу з Адвокації для НДО
13.12.2018

Тема тренінгу: «Адвокація як важливий інструмент покращення життя внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали внаслідок конфлікту». Дедлайн - 20 грудня 2018 р.

24-26 січня 2019 року у Святогірську Форумом НДО в Україні заплановано проведення 3-денного тренінгу для представників НДО (зокрема місцевих) з метою посилення їх спроможності та практичних навичок у сфері адвокації (сприяння позитивним змінам у житті внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали внаслідок конфлікту, шляхом здійснення прямого і непрямого впливу на посадових осіб, відповідальних за прийняття рішень, впливових осіб, а також інших осіб (треті сторони, союзники) на різних рівнях. Захід відбудеться в рамках проекту «Надання багатосекторної гуманітарної допомоги населенню, яке постраждало від конфлікту на сході України» («ACCESS II: Provision of multi-sectoral humanitarian assistance to conflict-affected populations in Eastern Ukraine») за підтримки European Civil Protection and Humanitarian Aid Operations – ECHO.

ДЛЯ КОГО І ПРО ЩО ТРЕНІНГ?

Тема тренінгу: «Адвокація як важливий інструмент покращення життя внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали внаслідок конфлікту».

Основні теми:

1. Основи адвокації (у чому полягає адвокація (відмінність від лобіювання), хто, як і для чого її здійснює, оцінка результативності);

2. Етапи і складові процесу адвокації; планування адвокаційної діяльності.

3. Як здійснювати процес адвокації та бути ефективними. Особливості проведення та практики місцевих адвокаційних кампаній.

4. Практичні заняття, за результатами яких учасники спланують відповідну адвокаційну компанію для своєї громадської організації.

Навчальний захід розрахований на:

* представників НДО, які працюють з наслідками конфлікту в Україні;

* представників місцевих НДО в Донецькій та Луганській областях,

* внутрішньо переміщених осіб з активною громадянською позицією.

Дата проведення – 24-26 січня 2019 року.

Місце проведення – м. Святогірськ, Донецька область.

Кількість учасників – 30 осіб

ЯК ПОДАТИ СВОЮ КАНДИДАТУРУ?

Для участі в ролі тренера надсилайте Ваші заявки на адресу [email protected], зазначивши в темі повідомлення «Конкурс тренерів» та своє прізвище.

Заявка повинна складатися з:

* Резюме із зазначенням досвіду проведення тренінгів за даною тематикою (тривалість, кількість, теми, цільова аудиторія);

* ПІБ та контактні дані не менш 2х осіб, що проходили/замовляли Ваші тренінги і можуть дати рекомендації;

* Програми та короткого опису тренінгу (мета, очікувані результати, форми роботи);

* Комерційної пропозиції (очікуваний розмір гонорару, включаючи логістику; проживання та харчування забезпечується Форумом НДО в Україні)

* Контактної інформації (електронна пошта, телефон).

Термін подачі заявок – до 20 грудня 2018 року.

У разі виникнення запитань – звертатися до Марії Синенької, Координатора з адвокації: [email protected], 066 142 91 26.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.