bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер з комунікацій в «Навчай для України»
10.09.2018

«Навчай для України» шукає менеджера з комунікацій в команду. Дедлайн - 22 вересня 2018 р.

Навчай для України – громадська організаціяяка прагне щоб кожна дитина мала можливість реалізувати власний потенціал за допомогою якісної освіти.
Учасники програми викладають впродовж двох років в школахпрацюючи над покращенням академічних та особистісних досягнень учнів і cтимулюванням позитивних змін в їхніх громадах.

В довгостроковій перспективі Навчай для України” прагне розвивати спільноту лідерів – випускників програмиякі працюють в різноманітних сферахдля розширення освітніх можливостей для всіх дітей та забезпечення системних вдосконалень в країні.

Навчай для України” є партнером міжнародної мережі Teach For All, яка обєднує понад 45 незалежних організацій зі спільним прагненням забезпечити рівний доступ до якісної освіти в своїх країнах.

Крім відповідних навичок для цієї ролі, ми також шукаємо нового члена команди, який вірить в нашу візію та цінності: віра в можливості, лідерство, фокус на результатах, постійний розвиток та навчання, відповідальність та прагнення досконалості. Цінності – важливий компонент нашої організаційної культури для досягнення довготривалого та сталого позитивного впливу.

Ми пропонуємо достойну грошову винагороду, можливості реалізації амбітних цілей та професійного розвитку в межах організації та мережі Teach For All.

Основні задачі:

  • Імплементація комунікаційної стратегії розробка інформаційних та маркетингових матеріалівменеджмент соціальних мережкомунікація з ЗМІ та постійний аналіз задля визначення найбільш ефективних інструментів
  • Маркетинг кампанії рекрутингу та відбору учасників програми
  • Організація інтерв’ю та публічних заходів
  • Інформування зацікавлених сторін про діяльність організації - написання статтей для сайту і видань, створення звітів для партнерів тощо.

Ключові компетенції:

  • Вища освіта (бажано у галузі комунікаційжурналістикизвязків із громадськістюмаркетингу)

  • Професійний досвід в сфері комунікацій/маркетингу (2+ роки)

  • Стратегічне планування та організаційні навички

  • Вільне володіння українською та англійською мовою

  • Досвід розробки візуальних матеріалів (бажано)

    Щоб приєднатись до команди “Навчай для України”, надсилайте CV та мотиваційний лист на пошту [email protected] до 22 вересня. В темі листа вкажіть, будь ласка, назву вакансії.

    В мотиваційному листі дайте відповідь на два запитання:

    Чому ви хочете приєднатись до команди Навчай для України

    Чому на вашу думку варто стати учасником програми

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.