bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

PR-менеджер/ка в ГО «Еммаус» (Харків)
23.08.2018

Для інформаційного супроводу діальності ГО «Еммаус», що працює над видимістю людей з інвалідністю та сиріт шукає PR-менеджера/-ку.

Якщо ти хочеш працювати в соціальному секторі, бажаєш змінювати власне місто та робити його привітним та уважним до кожного мешканця, незалежно від його фізичних та ментальних можливостей, отримати досвід співпраці з європейськими організаціями,  у нас є гарна новина — громадська організація “Еммаус” розширює свою команду!

 

ГО “Еммаус”  — соціальна ініціатива, що з’явилася в Харкові  2011 року. Розпочавши з волонтерських відвідин інтернату для дітей з інвалідністю, за 7 років ми прийшли до відкриття адаптаційного центру для молоді з інвалідністю, який приймає у своїх стінах дівчат та юнаків, які потребують допомоги у навчанні, пошуку професійної реалізації, комунікації із світом дорослого самостійного життя у місті. Разом з партнерською організацією “Дантецентр” ми кілька років поспіль організовуємо соціо-культурні події, щоб спонукати спільноту до відповідальної дії.

Докладно про умови, наші очікування та чому з нами варто мати справу можна прочитати тут:
https://goo.gl/w6ZtLR

Надсилайте своє CV з коротким мотиваційним листом на адресу: [email protected], у темі листа зазначайте “вакансія”.  На листи, які привернуть нашу увагу, ми відповімо до 10 вересня, співбесіди відбудуться після 20 вересня. Старт роботи на початку жовтня.

Чекаємо на тебе, наш/-а толеранний/-а, активний/-а та гнучкий/-а співробітнику/-це!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.