bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національна молодіжна рада України оголошує конкурс на посаду координатора
14.08.2018

Національний координатор Євродеск відповідатиме за створення сталого сервісу надання послуг  Євродеску в Україні. 

Національний координатор Євродеск відповідатиме  за створення сталого сервісу надання послуг  Євродеску в Україні. До обов’язків координатора входитиме розробка та втілення робочої програми, спрямованої на інформування молоді про європейські молодіжні можливості, а також навчання  молодіжних працівників надаванню такого виду послуг.

Координатор Євродеску в Україні повинен буде виконувати наступні завдання:

  • Проектний менеджмент

а) Створення робочого плану в співпраці з відповідними національними / міжнародними організаціями та органами влади відповідно до потреб мультиплікаторів Євродеск.

б) Написання, впровадження та звітування  про виконання робочого плану + відповіді на питання Каталогу якості EBL*  та щорічна перевірка (лютий).

г) Моніторинг втілення робочого плану Євродеск (збір статистики про організовані події, кількість охоплених молодих людей і тп. через каталог якості для мультиплікаторів від Євродеск.

д) Пошук фінансування для підтримки діяльності мережі.

  • Управління мережею

а)  Участь в засіданнях мережі Євродеск (два рази на рік) + факультативна участь в робочих групах та підвищення кваліфікації під час тренінгів.

б) Мапування, відбір та рекрутинг мультиплікаторів Євродеск (наприклад, щорічний набір та здійснення оцінки результатів).

в) Управління мережею мультиплікаторів (консультування, мотивування, нагородження учасників мережі), заохочування їх до участі в:

  1. Євродеск Інтранет (щоденні відповіді на запити та обмін інформацією);
  2. Національна мережеві заходи (наприклад, щорічна зустріч, тренінги, робочі групи);
  3. Семінар мультиплікаторів Євродеск (травень/червень кожного року);
  4. Конкурс нагород Євродеск  (лютий / березень кожного року);
  5. Кампанія “Час для руху” (кожного року в жовтні).

г) Надання  для своїх мультиплікаторів послуг, таких як:

  1. Актуальна інформація для молоді та можливості щодо фінансування для молодіжних працівників (наприклад, через співпрацю з агенціями);
  2. Навчальні можливості на національному та європейському рівнях;
  3. Мережеві та проектні заходи на національному та європейському рівнях;
  4. Рекламні матеріали та підтримка, коли організовуються заходи пов’язані з Євродеск;
  5. Видимість та знак якості в якості мультиплікатора Євродеск (наприклад, 10 Принципів та Відзнака).

д) Робота з установами та іншими партнерами:

  1. побудова репутації мережі;
  2. розвиток партнерських домовленостей  (наприклад, у створенні контенту для молоді, обмін  досвідом або створення спільних публікацій).

е) Представлення/ презентація Євродеск на зовнішніх заходах (наприклад, презентація можливостей та послуг Євродеск).

  • Комунікація

а) упорядкування  інформації щодо молодіжних можливостей (відбір  відповідної інформації від EBL та інших джерел, адаптація матеріалів відповідно до національної культури) та публікація їх  на національному веб-сайті Євродеск, в соціальних мережах (наприклад, сторінка Фейсбук) та інформаційних вісниках (наприклад, щомісячний електронний лист Mailchimp).

б) написання / редагування статтей з різних питань та переклад відповідного контенту  з / на англійська та українську мови.

в) внесення даних до бази  програми Євродеск: переклад європейських можливостей  та додавання національних.

г) адаптація пакетів комунікації з вихідного зразка EBL та ініціювання дизайну для організації комунікації  конкретного національного рівня

національне спілкування.

ґ) запуск кампаній, таких як “Час для руху” в жовтні (мотивація та координація діяльності  мультиплікаторів, адаптація матеріалу кампанії, звіт про організовану діяльність).

д) залучення молодих людей до створення та розповсюдження контенту, пов’язаного з молодіжною мобільністю (наприклад, інформування за принципом “рівний-рівному”,  історії від тих, хто брав участь в молодіжних обмінах за кордоном).

  • Організація заходів

а) Організація  національних та регіональних зустрічей для мультиплікаторів Євродеск (принаймні раз на рік).

б) Організація та / або координація  подій з мультиплікаторами задля сприяння мобільності (наприклад, інформаційні заняття в школах, бібліотеках чи молодіжних центрах, участь у ярмарках, організація семінарів).

в) Планування  і проводення тренінгових сесій для мережі (Кваліфікаційна програма навчань  Євродеск, модулі щодо компетенцій та конкретних потреб на національному рівні) з використанням  методів неформальної освіти та спільно з експертами / тренерами.

Eurodesk Brussels Link (EBL) є координаційним органом мережі, а також керівним органом бренду Євродеск. Це гарантує, що діяльність національних центрів Євродеск узгоджується з загальними цілями та місією організації.

Основні вимоги до кандидата:

  • Вільне володіння англійською мовою (усна та письмова);
  • Впевнений користувач ПК;
  • Вміння писати статті/ведення блогу.

Зацікавлені особи повинні надіслати на адресу електронної пошти yana.konotopenko@ukr.net  такі документи:

1) Резюме. У резюме обов’язково зазначити досвід роботи та посилання на сторінку в соціальних мережах;

2) Мотиваційний лист: “Чому саме я повинен/повинна стати національним координатором Євродеск?”

В темі листа вкажіть “Національний координатор Євродеск”.

Дедлайн: до 22 серпня.

Громадська спілка “НАЦІОНАЛЬНА МОЛОДІЖНА РАДА УКРАЇНИ” –  національна молодіжна платформа, створена для відродження молодіжного руху в Україні. Платформа вільна від політичного впливу та створена провідними міжнародними та національними молодіжними організаціями для захисту прав молоді по всій Україні та на міжнародному рівні. Членами НМРУ  є понад 80 молодіжних НУО по всій Україні та Відокремлені підрозділи в 15 областях України, що об’єднують локальні молодіжні організації та підрозділи всеукраїнських, міжнародних організацій. Національна молодіжна рада є членом найпотужнішої платформи молодіжних ГО та Молодіжних рад в Європі – Європейського молодіжного форуму.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.