bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс тендерних пропозицій з метою відбору тренерів-волонтерів
01.08.2018

Благодійна організація “Благодійний фонд “Карітас Сєвєродонецьк” звертаємось про допомогу у проведенні навчальних тренінгів.
 
Благодійна організація “Благодійний фонд “Карітас Сєвєродонецьк” впроваджує ініціативу Зміцнення соціальної згуртованості та самоорганізації громади міста Сєвєродонецьк Луганської області в тому числі мешканців смт. Борівське, с. Боброве, с. Осколонівка Борівської селищної ради Сєвєродонецької міської ради Луганської області (далі – м. Сєвєродонецьк)”.
 
В Сєверодонецькій громаді є райони в яких відсутні бібліотека, клуб, школа, лікарня, аптека, пошта, банк та банкомат, інтернет. Транспортне сполучення між цими районами міста відбувається два рази на день вранці та ввечері. Тому наша мета та завдання з’ясувати яким чином потрібно спланувати роботу в громаді, яка буде направлена на покращення якості життя її мешканців, шляхом розробки за участю їх включення в процес прийняття рішення на вирішення проблем і потреб цільової групи.
 
Благодійною організацією “Благодійний фонд “Карітас Сєвєродонецьк” заплановано навчання 75 осіб в рамках трьох триденних треннігів за наступними темами:
 
«Управління проектами та створення ініціатив».
«Залучення ресурсів».
Базовий курс «Молодіжний працівник». 
 
Час проведення тренінгів серпень 2018 року.
Кількість учасників в одному тренінгу - 25 осіб.
 
Для забезпечення проведення тренінгів є потреба у  сертифікованих тренерах на волонтерських засадах. Тренери забезпечуються харчуванням, проживанням, проїзд відшкодовується.
 
Сподіваємось на волонтерську підтримку програмного забезпечення заходу. 
 
 
Якщо Ви працюєте з даною темтикою і готові долучитись до проведення заходу, звертайтесь напряму до контактної особи: Сергій Зуєв, 066 596 82 47, [email protected]  
 
Сподіваємось на Вашу волонтерську підтримку. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.