bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Постачальник послуг на підготовку дослідження з ідентифікації та аналізу
12.07.2018

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» в рамках проекту USAID «Прозора енергетика» шукає постачальника послуг  на підготовку дослідження з ідентифікації та аналізу зацікавлених сторін у ключових газовидобувних регіонах України.

Завдання дослідження. Завданням дослідження є ідентифікувати, оцінити та проаналізувати позиції основних стейкхолдерів у газовидобувних регіонах України, а саме Харківській, Полтавській, Львівській, Івано-Франківській, Сумській областях в частині газовидобувної діяльності, її впливу на сталий розвитку регіону. На основі аналізу, надати рекомендації щодо формування Багатосторонніх груп зацікавлених осіб у зазначених регіонах, зокрема щодо кола зацікавлених осіб, що можуть стати частиною таких груп, можливих тем для роботи груп, потенційних пріоритетів для сталого розвитку видобувних регіонів. Також, частиною дослідження має пропозиція рішення щодо інституціалізації таких груп у регіонах, з розробкою відповідних модельних документів..

Очікується, що переможець конкурсу, на основі візитів у визначені регіони, шляхом проведення інтерв’ю, аналізу публікацій місцевих ЗМІ та діалогу з органами влади, громадськими організаціями, представниками бізнесу, лідерами інших громад:

  1. Ідентифікує групи, організації та особи, що можуть бути визначені як зацікавлені особи в сфері розвитку газовидобувної галузі та її впливу на сталий розвиток конкретного регіону (далі – зацікавлені особи); при цьому ідентифікація має включати не лише стейхолдерів, що підтримують розвиток видобувної галузі, але і тих, хто не підтримує таку діяльність, але думка яких враховується у прийнятті рішень щодо розвитку регіону та газовидобувної діяльності. Така ідентифікація має бути здійснена окремо для кожного з визначених регіонів.

       2. Проаналізує інтереси та позиції кожної з груп, організацій та осіб, що визначені як зацікавлені особи; такий аналіз має базуватись на лише на даних публічних матеріалів, заяв чи даних ЗМІ, але також на основі проведених інтерв’ю та зустрічей на місцях. Можливими, але не виключними елементами такого аналізу може бути наявність повноважень стейкхолдерів щодо прийняття рішень про розвиток видобувної галузі та її вплив на сталий розвиток регіону, рівень знань стейкхолдерів про видобувну діяльність, цілі сталого розвитку тощо, готовність стейкхолдерів долучатись до спільного обговорення довгострокових цілей регіону в рамках Багатосторонніх груп зацікавлених осіб тощо.

       3. Візуалізує цілі та зв’язки основних стейколдерів, відповідно до узгоджених критеріїв. Така візуалізація має допомогти визначити основні групи, організації та особи, співпраця яких мала б створити підгрунтя для розробки та прийняття в майбутньому стратегії сталого розвитку регіону, з врахуванням газовидобувної діяльності в регіоні. При цьому щонайменше усі три сторони процесу – органи влади, бізнес та громадськість (громади, громадські організації) мають бути частиною такої візуалізації. Стейкхолдери, визначені у візуалізації, повинні мати спроможність оперувати не лише цілями сталого розвитку, але також працювати нам темами посилення прозорості та підзвітності видобувного сектору, бюджетного планування тощо.

        4. Надасть практичні рекомендації щодо організації Багатосторонніх груп зацікавлених осіб на місцях. Такі рекомендації повинні враховувати особливості кожного регіону і стейкхолдерів цього регіону; зв’язки та рівень комунікації між стейкхолдерами; готовність стейкхолдерів розпочинати співпрацю між собою для розробки та прийняття в майбутньому стратегії сталого розвитку регіону, з врахуванням газовидобувної діяльності в регіоні. Рекомендації мають включати найбільш ефективні форми співпраці стейкхолдерів у регіонах – Багатосторонні групи зацікавлених осіб або, можливо, інші форми співпраці. Також, рекомендації мають визначити роль центральних органів влади, центральних офісів видобувних компаній та національних громадських організацій у процесі формування Багатосторонніх груп зацікавлених осіб на місцях. Частиною рекомендацій мають стати модельні документи, які згодом стануть базою для започаткування роботи Багатосторонніх груп зацікавлених осіб на місцях.

Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріями:

  • Вартість надання послуг;
  • Наявність досвіду в проведенні досліджень з аналізу стейкхолдерів, у тому числі в розрізі регіонів. Приклади вже проведених досліджень, концепція проведення даного дослідження будуть додатковою перевагою в оцінці пропозицій;
  • Терміни проведення дослідження. Дослідження має бути завершене не пізніше 30 жовтня 2018 року.

У конкурсі можуть брати консорціуми партнерів, однак за умови чіткої ідентифікації лідера такого консорціуму, з яким буде підписано контракт.

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

  • Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/18Krtw8kvgzbUHk3yY0ev-pEjEUSn9A9IipmN7flUfhM/edit#

  • Цінової пропозиції відповідно до вищезазначених вимог.

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Довідку про реєстрацію платника податків;
  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру;

УВАГА!!!

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» є виконавцем проекту Міжнародної технічної допомоги (далі МТД) «Прозора енергетика», який реалізовується за підтримки уряду США через Агенство з міжнародного розвитку (USAID), та  зареєстрований в Міністерстві економіки від 22.09.2016 р. № 3485. ,  відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 р.

В рамках проектів МТД товари, роботи і послуги, що поставляються виконавцю проекту і оплачувані за рахунок МТД, відвантажуються (виконуються, постачаються) постачальниками такому виконавцю без нарахування ПДВ (див. п.197.11 ПКУ, Лист ДФСУ від 16.01.2016 р N 765/6 / 99-99-19-03-02-15 , Лист ГУ ДФС у м. Києві від 30.08.2016 № 19408/10/26-15-12-05-11).

Подаючи пропозицію на проведення заходу, Учасник тендеру, що є платником ПДВ, погоджується на включення в Договір типового положення про звільнення від ПДВ відповідно до Постанови КМУ від 15 лютого 2002 р. N 153 ( 153-2002- п ) «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість. та з урахуванням роз’яснень, що містяться у Листі ДПС України № 4526/0/71-12/12-1017 від 27 вересня 2012 р. «Щодо інформаційних довідок».

Просимо надсилати пропозиції українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 25 липня 2018 року за адресою: [email protected] Чорниш Віктор.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.