bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональний консультант з оцінки та контролю якості даних за напрямком ВІЛ /СНІД
29.06.2018

Державна установа  «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір Консультант з регіонального розвитку послуг у сфері громадського здоров`я в рамках програми Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Дедлайн - 20 липня 2018 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Назва позиції: Регіональний консультант з оцінки та контролю якості даних за напрямком ВІЛ /СНІД

Рівень зайнятості: частков                                                                                                 

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на соціально небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Розробка, узагальнення, перегляд та адаптація керівництв/заходів/планів з контролю якості даних по програмам протидії захворюванню на ВІЛ-інфекції/СНІДу на регіональному рівні.  Участь у розробці та адаптації відповідної моніторингової документації Проектів.
  2. Верифікація даних, отриманих від фахівців з  районів, міст області щодо чинних форм первинної облікової документації і форм звітності з питань моніторингу епідемічної ситуації з ВІЛ-інфекції та Медичної інформаційної системи «ВІЛ-інфекція в Україні».
  3. Підготовка регулярних аналітичних звітів, матеріалів за результатами діяльності.
  4. Участь у розбудові та координації регіональної системи оцінки та контролю якості даних в сфері  ВІЛ та ВІЛ/ТБ ко-інфекції. Розроблення політик і стратегій щодо розвитку РС МІО. Участь у засіданнях робочих груп та інших публічних заходах, під час яких розглядаються питання розвитку РС оцінки та контролю якості даних.
  5. Здійснення регулярних моніторингових візитів до районів, міст області з метою надання технічної та організаційно-методичної допомоги на місцях та верифікації даних щодо виконання програмних заходів протидії епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу. Визначення потреб у посиленій підтримці фахівців у сфері оцінки та контролю якості даних.
  6. Підготовка довідок, службових листів та інших документів за результатами  моніторингових візитів.
  7. Участь у розробці та імплементації електронних інструментів моніторингу та оцінки в межах компетенції.
  8. Участь та проведення тренінгів  з моніторингу та оцінки, якості даних та аналізу даних. Участь в інших заходах із розвитку та зміцнення системи оцінки якості даних.

  Вимоги до професійної компетентності:

  • Вища освіта (бажано медична або технічна);
  • Досвід роботи у сфері моніторингу та оцінки програм та/або епід.-нагляд не менше 2-ти років;
  • Досвід роботи з первинною медичною документацією та даними по ВІЛ /СНІД;
  • Досвід роботи з електронними інструментами моніторингу та оцінки буде перевагою;
  • Відмінний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Word, MS Excel, MS PowerPoint.

Надсилайте ваше Резюме із зазначеною вартістю консультаційних послуг (за 1 день) та назвою регіону (області) України, в якому плануєте  працювати на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «91-2018 Регіональний консультант з оцінки та контролю якості даних за напрямком ВІЛ /СНІД».

Термін подання документів – до 20 липня 2018 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.