bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант для проведення стажування з лабораторної діагностики туберкульозу
15.06.2018

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір консультанта для проведення стажування з лабораторної діагностики туберкульозу в рамках програми Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Дедлайн - 19 вересня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії 

Назва позиції: консультант для проведення стажування з лабораторної діагностики туберкульозу.

Рівень зайнятості: часткова.

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на соціально небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Проведення стажування з лабораторної діагностики туберкульозу для лабораторних фахівців цивільного та пенітенціарного секторів.

Професійні та кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта за напрямом: «Медицина», «Біологія».
  2. Досвід практичної діяльності в мікробіологічній лабораторії з діагностики туберкульозу з використанням молекулярно-генетичних, культуральних, мікроскопічних методів діагностики туберкульозу не менше 5-ти років.
  3. досвід проведення семінарів/тренінгів з питань лабораторної діагностики туберкульозу в якості викладача/тренера впродовж останніх 3-х років (буде перевагою).
  4. досвід розробки тренінгових модулів та навчальних матеріалів та програм з питань лабораторної діагностики туберкульозу (буде перевагою).

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа слід зазначити: «67-2018 Консультант для проведення стажування з лабораторної діагностики туберкульозу».

Термін подання документів – до 19 червня 2018 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, роботодавець буде контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»
  • [email protected]
  • +380 44 425 43 54
  • https://phc.org.ua/
  • 04071 м. Київ вулиця Ярославська 41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.