bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка вакансій для активістів громадянського суспільства
04.05.2018

ГУРТ підготував добірку можливостей професійного зростання у громадському секторі для активних громадян різних професій та рівнів досвіду. Шукайте і знаходьте ту вакансію, що надихатиме саме Вас.

Стажування для журналістів у штаб-квартирі ООН

Обов'язки: журналісти працюватимуть тимчасовими кореспондентами під час Генеральної Асамблеї ООН 16 вересня - 6 жовтня 2018 року, братимуть інтерв’ю у високопосадовців та відвідуватимуть спеціальні брифінги та воркшопи. Дедлайн - 7 травня 2018 року.

ІТ-спеціаліст в УГСПЛ

Обов'язки: з’ясування потреб Спілки у комп’ютерному обладнанні, програмному забезпеченні та підготовка пропозицій для керівництва; з’ясування потреб Спілки у вирішення задач, що можуть бути автоматизовані, та пошук відповідних рішень; підбір та організація закупівлі обладнання і програмного забезпечення для офісу - Секретаріату Спілки та мережі організацій-членів Спілки. Дедлайн - 7 травня 2018 року.

Спеціалісти для USAID Ukraine Economic Resilience Activity (ERA)

Chemonics шукає кваліфікованогих спеціалістів для проекту USAID Ukraine Economic Resilience Activity (ERA). ERA спрямований на покращенням загальної економічної стабільності Східної України. Дедлайн - 9 травня 2018 року. 

Оператор гарячої лінії ГО «КримСОС»

Обов'язки: прийом дзвінків та передача їх відповідним спеціалістам; консультування з соціальних питань; за потреби - продзвін учасників активностей.  Дедлайн - 9 травня 2018 року. 

Спеціаліст зі звітності та зв’язків з громадськістю

Обов'язки: полегшення збирання даних та інформації для розробки комплексних звітів на щоденній та щотижневій основі, в тісному контакті з колегами. Підтримка у перевірці точності фактів, цифр, довідок тощо. Своєчасна та ефективна підготовка та розповсюдження регулярних звітів про гуманітарну ситуацію відповідно до встановлених процедур. Дедлайн - 9 травня 2018 року. 

Координатор/координаторка з адвокаційної роботи в Асоціацію Велосипедистів Києва

Обов'язки: моніторинг якості утримання наявної велосипедної інфраструктури Києва і планів мерії щодо реконструкцій і ремонтів вулиць та паркових зон; підготовка рекомендацій щодо врахування потреб велотранспорту в цих планах відповідно до велоконцепції Києва; моніторинг бюджету Києва на предмет виділення коштів на розвиток велосипедної інфраструктури. Дедлайн – 10 травня 2018 року.

Лікарі-консультанти на «Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу»

Обов'язки: надання інформаційних та медичних консультацій з питань туберкульозу, ВІЛ/СНІДу та ко-інфекції особам, що звертаються на Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу в межах своєї професійної підготовки; ведення електронного та письмового обліку звернень до Гарячої Лінії та в мережі Інтернет відповідно до затвердженого кодифікатора. Дедлайн – 10 травня 2018 року.

Неключовий експерт з питань функціонування небанківського фінансового ринку (проект ЄС)

Проект ЄС «Посилення регулювання та нагляду за небанківським фінансовим ринком» в Україні (EU-FINREG) оголошує конкурс на посаду неключового експерта з питань функціонування небанківського фінансового ринку (Київ). Дедлайн - 10 травня 2018 року.

Неключовий експерт з платіжних систем (проект ЄС)

Проект ЄС «Посилення регулювання та нагляду за небанківським фінансовим ринком» в Україні (EU-FINREG) оголошує конкурс на посаду Неключового експерта з платіжних систем. Локація - Київ. Дедлайн - 10 травня 2018 року.

Тренер для проведення тренінгів на тему бюджетної політики

Обов’язки: проведення тренінгів для представників районних та обласних рад на тему «Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: бюджетна політика». Дедлайн – 11 травня 2018 року.

Менеджер регіонального компоненту Урядового офісу з просування інвестицій UkraineInvest

Обов’язки: фахівець працюватиме з командою менеджерів бізнес-відносин з усіх регіонів України. Дедлайн - 11 травня 2018 року. 

Експерт зі стратегічного планування та результато-орієнтованого менеджменту (Київ)

Обов’язки: фахівець надаватиме експертну підтримку для ряду реформ, які реалізуються в рамках проекту. Дедлайн - 11 травня 2018 року.

Спеціаліст по роботі з громадами (Київ)

Обов’язки: Організація різноманітних навчальних заходів. Проведення моніторингових виїздів до громад у різних регіонах України. Ведення документації по проектам. Дедлайн - 11 травня 2018 року. 

Аналітик для проведення якісного аналізу он-лайн ресурсів

Обов’язки: розробити План дій аналізу якості аудиту VAWIE-Online, використовуючи програмне забезпечення Crimson Hexagon як інструмент. Розробити Перелік ключових слів та фраз, які можуть бути використані для визначення перешкод, переслідувань, насильства та кібер-булінгу у політичному та електоральному контексті, затверджених МФВС. Дедлайн - 12 травня 2018 року.

Український культурний фонд оголошує конкурс експертів

Український культурний фонд розпочав пошук експертів для проведення конкурсного відбору проектів у 2018 році. Даним конкурсом передбачається набір від 40 до 60 експертів в рамках експертних рад. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Національний експерт з електронного правосуддя (e-justice)

Обов’язки: зв'язок з бенефіціарами відповідного компоненту; підтримка довгострокових ключових фахівців у роботі; надання підтримки бенефіціарам у створенні регуляторних рамок. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Експерт з питань фінансової політики України в УНЦПД

Обов’язки: проведення аналізу механізму виділення коштів з державного та місцевих бюджетів України для фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства, громадських організацій ветеранів, громадських організацій осіб з інвалідністю; написання проектів листів, роз’яснень та інших документів для роз’яснення обов’язку запровадження конкурсних підходів, пояснення процедур проведення та компонентів конкурсу тощо. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Фахівець відділу моніторингу й оцінки у БО «Мережа»

Обов’язки: участь у розробці, впровадженні та підтримці системи програмного моніторингу Мережі та її виконавчих партнерів. Участь у розробці та вдосконаленні звітної та статистичної документації з моніторингу та оцінки. Розробка показників успішності виконання проектної діяльності (індикаторів) для виконавчих партнерів Мережі та для діяльності, яку Мережа виконує напряму. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Набір експертів з оцінювання грантових заявок та моніторингу проектів

Обов’язки: незалежний, фаховий та неупереджений конкурсний відбір проектів. Моніторинг та оцінювання проектів, профінансованих програмою. Завдання будуть розподілятися Британською Радою між експертами відповідно до потреб програми. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Аналітики-копірайтери в проекті ЄС

Обов’язки: розгляд Планів впровадження Угоди про асоціацію, цілей політики та пріоритетів профільних міністерств; пошук інформації для довідкових служб для створення контенту, що базується на профільних запитах від бізнесу та державних установ. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Фахівці з комунікації реформ в проекті ЄС

Обов’язки: підготовка медіа запрошень та прес-релізів. Допомога в організації громадських заходів. Ведення облікових записів соціальних мереж. Дедлайн - 14 травня 2018 року. 

Асистентка-перекладачка / асистент-перекладач

Обов’язки: асистувати керівництву Центру у виконанні їхніх робочих завдань; допомагати іншим членам команди у виконанні їхніх робочих завдань; організовувати робочі внутрішні та зовнішні заходи Центру. Дедлайн – 15 травня 2018 року.

Стипендія для початківців у дата-журналістиці

«Тексти» запрошують взяти участь у конкурсі на стажування. В кінці травня буде обрано 1 інтерна, який працюватиме та навчатиметься у редакції впродовж 3 місяців. Дедлайн - 15 травня 2018 року. 

Експерти для оцінки проектів освітніх, культурних і медійних обмінів

Обов’язки: оцінювання проектів, поданих на конкурси освітніх, культурних, медійних обмінів між закладами Львівської і Луганської областей у 2018 році. Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Корпоративний фандрайзер у ГО «СОС Дитячі містечка»

Обов’язки: створення та розвиток довгострокових партнерських відносин з корпоративними донорами; нетворкінг, позиціонування бренду ГО «SOS Дитячі містечка», рекрутування нових партнерів; власний моніторинг продуктивності, оцінка ринку та аналіз фактичних результатів та діяльності конкурентів. Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Консультант/ бухгалтер з перевірки звітності

Міжнародна благодійна організація «Східноєвропейське і Центральноазійське об'єднання людей, які живуть з ВІЛ» оголошує про проведення конкурсу з вибору консультанта / бухгалтера по перевірці звітності. Дедлайн - 15 травня 2018 року. 

EUACI шукає HR-екперта для НАЗК

Антикорупційна ініціатива ЕС в Україні (www.euaci.eu) запрошує до співпраці спеціаліста з оцінки HR-потреб для Національного агенства з питань запобігання корупції. Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Виконавчий асистент у БО «Надія і житло для дітей»

Обов’язки: координувати та контролювати щоденні операції. Контролювати досягнення цілей. Готувати звіти та презентації PowerPoint, створення електронних таблиць та діаграм, підтримка баз даних, аналіз та структурування інформації. Обмінюватися листуванням з Головним офісом. Дедлайн – 16 травня 2018 року.

Менеджер освітніх проектів в «Центр демократії та верховенства права»

Обов’язки: участь у плануванні діяльності та організаційному супроводженні освітніх проектів; участь в організації заходів у рамках освітніх проектів (тренінгів, семінарів та інших публічних подій); комунікація з учасниками та партнерами освітніх проектів, PR-відділом в межах діяльності за проектом. Дедлайн – 16 травня 2018 року.

Фінансовий та адміністративний асистент для UNDP in Ukraine

Обов’язки: огляд донорських фінансових звітів та прогнозів; забезпечення щоденної підтримки фінансового менеджменту та фінансових операцій програми відповідно до правил та положень ПРООН та відповідних Стандартних процедур (СОП); моніторинг результатів доставки на щомісячній основі, використання бюджету, огляд фінансових звітів про винятки. Дедлайн – 16 травня 2018 року.

Програмний менеджер Секретаріату ГО «Українська асоціація представниць правоохоронних органів»

Обов’язки: звітування та тісна співпраця з Головою УАППО, членами Правління та Директором, з метою виконання місії та цілей організації. Сприяння розробці проекту стратегічного плану УАППО для забезпечення виконання місії та цілей. Забезпечення поточного та перспективного планування, організації та контролю за їхнім виконанням із подальшим звітуванням Директору та Правлінню. Дедлайн – 16 травня 2018 року.

Аналітик у сфері місцевих фінансів в «Асоціацію міст України» 

Обов’язки: виявлення, вивчення та систематизація проблем у сфері місцевих фінансів, що потребують вдосконалення нормативного регулювання; вивчення та аналіз можливого впливу на стан місцевого самоврядування проектів законодавства, що стосуються місцевих бюджетів, підготовка відповідних аналітичних матеріалів; розробка (актуалізація) Стратегії розвитку та законодавчої карти реформ сфери місцевих фінансів. Дедлайн – 17 травня 2018 року.

Експерт з правових питань в Асоціацію міст України

Обов’язки: забезпечення виконання та оновлення Стратегії АМУ з розвитку відповідної сфери, законодавчої карти та паспорту сфери. Виявлення, вивчення та систематизація проблем органів місцевого самоврядування, що потребують вдосконалення нормативного регулювання. Вивчення та аналіз можливого впливу на стан місцевого самоврядування проектів правових актів, підготовка відповідних аналітичних матеріалів. Дедлайн – 17 травня 2018 року.

Експерт з митних питань для реформи Державної фіскальної служби України

Обов’язки: Концепція реформування ДФС (митний блок): забезпечувати підтримку у розробці законодавства та координацію при затвердженні КМУ, ведення переговорів з зацікавленими сторонами та роз’яснювати запропонований підхід. Митна експертиза існуючого законодавства, міжнародних конвенцій та кращих практик, необхідні для виконання Плану дій щодо митної реформи. Участь у розробці нового Митного кодексу у відповідності до норм Європейського митного кодексу, як того вимагає Угода про асоціацію між Україною та ЄС. Дедлайн – 18 травня 2018 року.

Академічний керівник Магістерської програми з управління неприбутковими організаціями

Обов’язки: забезпечення високої академічної якості та цілісності Магістерської програми з управління неприбутковими організаціями та формування стратегії її розвитку; розвиток та вдосконалення програми відповідно до потреб неприбуткового сектору та вимог МОН; формування викладацького складу, координування процесу оцінювання викладачів та їх розвитку. Дедлайн - 20 травня 2018 року.

Інформаційний менеджер в Асоціацію УМДПЛ (Київ)

Обов’язки: наповнення сайту та Фейсбук-сторінки організації; комунікація з аудиторією організації в соціальних мережах; оновлення і впровадження комунікаційної стратегії організації та медіа-плану, контроль за їх виконанням. Дедлайн - 21 травня 2018 року. 

Фахівець з моніторингу та оцінки у БО «100 відсотків життя» (Київ)

Обов’язки: на постійній основі відповідає за своєчасне та якісне заповнення первинної документації персоналом проекту; несе відповідальність за щоквартальне зведення програмної звітності у відповідні документи: описову частину та таблицю індикаторів задля затвердження координатором проекту; контролює виконання індикаторів проекту. Дедлайн - 21 травня 2018 року. 

Відбір адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє про проведення з 2 травня 2018 року до 21 червня 2018 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Дедлайн - 22 травня 2018 року. 

Асистент проектів для БО «100 відсотків життя (Київ)

Обов’язки: підготовка запитів/відповідей на офіційні запити. Підготовка інформаційних матеріалів про діяльність проектів/організації. Участь у написанні програмних звітів. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

«Громадське телебачення» шукає фандрайзера (Київ)

Обов’язки: пошук джерел фінансування діяльності Організації; участь у створенні проектних заявок: від обговорення ідей проектів до формування завдань та створення бюджетів і календарних планів реалізації проектів; остаточне формування грантових заявок та надсилання їх донорським організаціям. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

БО «БТ «Мережа ЛЖВ» шукає психолога (Львів)

Обов’язки: проведення психологічної діагностики клієнтів. Проведення індивідуальних і групових консультацій. Участь у проведенні оцінки потреб та розробці індивідуальних планів ведення випадку клієнтів. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Конгрес національних громад України оголошує тендер на посаду фандрейзера

Обов’язки: фандрейзинг проектів неформальної освіти для молоді з виховання міжнаціональної й міжрелігійної толерантності, активної громадянської позиції, демократичних цінностей. Дедлайн – 1 серпня 2018 року.

Грант-менеджер у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець відповідатиме за координацію комплексу грантових проектів. До обов'язків грант-менеджера належатиме  планування, реалізація та оцінка грантових проектів, надання консультацій щодо угод про співробітництво, контрактів, меморандумів.

IT-бізнес аналітик у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець буде аналізувати потреби користувачів, надаватиме креативні та аналітичні поради щодо вдосконалення продукції та бізнес-процесів на користь кінцевих користувачів та партнерських організацій.

Генеральний директор з персоналу у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: генеральний директор з управління персоналом надаватиме кадрові послуги, зокрема залучення талантів, відносини з працівниками, зміни у контрактах та розширення, а також виконуватиме інші обов'язки.

Спеціаліст служби підтримки клієнтів у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець відповідатиме за обробку запитів клієнтів, а також перший рівень технічної підтримки. До обов'язків спеціаліста належатимуть: взаємодія з клієнтами телефоном та електронною поштою, надання інформації про продукт; прийом замовлень; оновлення статусу замовлень тощо.

 
Обов’язки: прийом та розподілення телефонних дзвінків; організація зустрічей, прийом та консультування відвідувачів офісу; робота з кореспонденцією, надсилання та отримання відправлень.
 
 
Обов’язки: координація програми «Молодь змінить Україну» на всіх етапах її впровадження; організація процесу відбору учасників та їх супровід під час програми; координація локальних тренувальних шкіл в різних регіонах України.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • www.gurt.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.