bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери для Super Roller Starts 2018
16.04.2018

Super Roller Starts - спортивні змагання для 80 дітей зі складними життєвими обставинами та 15 дітей з особливими потребами, які ГО «In.UA» організовує спільно з ГО «Подаруй жититя» за підтримки Американських Рад в Україні.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Super Roller Starts 2018 - це унікальні дитячі спортивні змагання соціальної направленості, що відбудуться в Києві в ТРЦ «Караван» 25 квітня для понад 100 дітей зі складними життєвими обставинами та особливими потребами.

Змагання будуть проходити в ТРЦ Караван в середу 25 квітня з 10:00 до 18:00. Діти будуть брати участь в змаганнях з бігу, хокею, роликів. Окрім змагань на території центру будуть проводитись майстер-класи. Волонтери будуть працювати з командами-учасниками змагань, а також допомагати з технічною організацією заходу.

Попри будній день, ми дуже просимо Вас долучитися весняних змагань! Заповнюйте анкету волонтера та подаруйте дітям незабутні враження. Для реалізації задуманого дійства нам потрібно майже 40 волонтерів - а тому ваша допомога точно не буде зайвою!

Деталі та анкету для реєстрації волонтерів ви можете знайти за посиланням.
З питаннями звертайтесь за телефоном 0638453899. Анкета за посиланням.

Контакти

  • 0638453899
  • ГО «In.UA»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.