bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка можливостей працевлаштування для активних громадян
13.04.2018

ГУРТ підготував для своїх читачів добірку актуальних вакансій, яка допоможе побудувати успішну кар'єру в неурядових організаціях. Читайте портал ГУРТ та впроваджуйте зміни у суспільстві.

Данська Рада у справах біженців шукає Молодшого Спеціаліста програми юридичної допомоги

Обов’язки: підтримка бази даних для всіх проектів. Координація з відділом МіО для всіх потреб, поточних та майбутніх проектів. Допомога у розробці форм, анкет та інших шаблонів для опитувань та оцінювання. Дедлайн – 17 квітня 2018 року.

Фінансовий та адміністративний менеджер (Київ)

Обов’язки: контролювати та управляти фондами проекту та ліквідністю. Сприяти відкриттю та закриттю проектів, надаючи фінансові консультації та допомогу в первинному та остаточному обліку. Допомагати директору в координації з штабом у підготовці контрактів з донорами, партнерами, персоналом та внутрішньою логістикою. Дедлайн – 18 квітня 2018 року.

УГСПЛ шукає бухгалтера

Обов’язки: перевірка та оформлення документів для оплати, включно з перевіркою процедури закупівель, узгодження оплат із менеджерами; розподіл платежів відповідно до бюджету організації у базі 1С; підготовка звітів донорським організаціям та органам управління спілки. Дедлайн – 18 квітня 2018 року.

Експерт/ка з адвокації для ГО «Донбас СОС»

Обов’язки: реалізація адвокаційної стратегії Організації в сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб та осіб, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донбасу; розробка та впровадження адвокаційних кампаній; взаємодія з органами державної влади. Дедлайн – 18 квітня 2018 року.

Старший фахівець відділу адвокації у БО «Мережа»

Обов’язки: координувати процес впровадження проектів з посилення експертного потенціалу регіональних осередків Мережі у проведенні моніторингу процесу публічних закупівель послуг/ліків/медичних товарів у сфері охорони здоров’я на регіональному рівні. Здійснювати аналітичну роботу, надавати експертні висновки стосовно розширення доступу до якісних та ефективних програм профілактики та лікування ВІЛ на національному та місцевому рівні. Дедлайн – 19 квітня 2018 року.

Проект USAID «ВзаємоДія» шукає спеціаліста з урядових комунікацій

Обов’язки: підтримка у визначенні, плануванні та реалізації державних комунікаційних стратегій на національному, регіональному та міському рівнях. Допомагати в проведенні комунікаційних та аутріч-кампаній, щоб допомогти розмістити ключові повідомлення SACCI, як всередині, так і за її межами. Звітувати про заходи та форуми партнерів SACCI, у тому числі державні зустрічі робочих груп, які впливають на порядок денний урядових комунікацій. Дедлайн – 20 квітня 2018 року.

Проект USAID «ВзаємоДія» шукає спеціаліста з питань комунікацій та залучення громадськості

Обов’язки: розвивати та підтримувати міцну співпрацю з відповідними партнерами, бенефіціарами та зацікавленими сторонами та прагнути залучити їх до діяльності SACCI. Створення та підтримка мережі молодіжних груп, які зацікавлені в боротьбі з корупцією. Розвивати двосторонній зв'язок між членами мережі, включаючи соціальні мережі, інформаційні бюлетені та інші інноваційні ініціативи. Дедлайн – 20 квітня 2018 року.

Молодший експерт з PR та комунікацій до МЕРТ України (Київ)

Обов’язки: забезпечення належної комунікаційної підтримки реформи у сфері ринкового нагляду та захисту прав споживачів. Сприяння у розробці інформаційних матеріалів, публікаціях у ЗМІ. Допомога в організації заходів, спрямованих на підвищення обізнаності про систему швидкого оповіщення про небезпечні продукти та електронні засоби, що розробляються командою. Дедлайн – 20 квітня 2018 року.

Оплачуване стажування в Проекті ЄС (Київ)

Обов’язки: стажери підтримуватимуть старших спеціалістів та інших національних і міжнародних експертів проекту A4U у реалізації цілого ряду завдань, пов'язаних з розробкою та проведенням тренінгів, спрямованих на просування порядку денного реформ, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та ЄС, для українських державних службовців та стипендіатів A4U. Дедлайн – 20 квітня 2018 року.

Оплачуване стажування в Секретаріаті Кабміну (Київ)

Обов’язки: стажери підтримуватимуть  експертів тренувальних команд Секретаріату Кабінету Міністрів України, українських державних службовців та експертів A4U з цілого ряду завдань, пов'язаних з розробкою та проведенням тренінгів, спрямованих на просування порядку реформ, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та ЄС, для новопризначених державних службовців у 10 міністерствах та Секретаріаті Кабінету Міністрів. Дедлайн – 20 квітня 2018 року.

Тренери для проведення тренінгу «Соціальне підприємництво» (Миколаїв)

Обов’язки: проведення тренінгу «Соціальне підприємництво» 24 квітня 2018 року у Миколаєві. Дедлайн – 20 квітня 2018 року.

Тренери для проведення тренінгу «Управління проектами» (Херсон)

Обов’язки: проведення тренінгу «Управління проектами» 26 квітня 2018 року у Херсоні.  Дедлайн – 20 квітня 2018 року.

Тренер для проведення тренінгу: «Бухгалтерський облік для неприбуткових організацій»

Обов’язки: підготувати матеріали для тренінгу. Вивчити питання, які перед тренінгом задаватимуть учасники. Провести тренінг у Києві 21 квітня 2018 року з 10.00 до 18.00.

Директор Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Права людини в дії»

Обов’язки: розробка довгострокової стратегії програми та участь у складанні короткострокових планів спільно з ключовим персоналом програми. Керівництво, координація діяльності команди програми та її розвиток. Забезпечення ефективного управління програмою, загального контролю та моніторингу. Дедлайн – 23 квітня 2018 року.

Експерт з реформування державного управління

Обов’язки: координація, моніторинг та звітність; розбудова потенціалу установ, що відповідають за керівництво проектом; координація донорів та ресурсів. Дедлайн – 23 квітня 2018 року.

Консультант з юридичних питань (Київ)

Обов’язки: Надання інформаційних консультацій з юридичних питань, пов’язаних із захворюванням на ВІЛ/СНІД та туберкульоз, особам, що звертаються на Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу. Допомога клієнтам Гарячої лінії в складанні письмових документів. Ведення електронного та письмового обліку звернень до Гарячої Лінії та в мережі Інтернет. Дедлайн – 25 квітня 2018 року.

Менеджер з комунікацій (PR-менеджер)

Обов’язки: реалізація завдань комунікаційної складової Проекту; виконання функцій прес-секретаря; інформаційний та медіа супровід Проекту. Дедлайн – 25 квітня 2018 року.

Аналітик у сфері місцевих фінансів в «Асоціацію міст України»

Обов’язки: виявлення, вивчення та систематизація проблем у сфері місцевих фінансів, що потребують вдосконалення нормативного регулювання. Вивчення та аналіз можливого впливу на стан місцевого самоврядування проектів законодавства, що стосуються місцевих бюджетів, підготовка відповідних аналітичних матеріалів. Розробка (актуалізація) Стратегії розвитку та законодавчої карти реформ сфери місцевих фінансів. Дедлайн – 25 квітня 2018 року.

Асистент проектів у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: підготовка запитів/відповідей на офіційні запити. Підготовка інформаційних матеріалів про діяльність проектів/організації. Участь у написанні програмних звітів. Дедлайн – 27 квітня 2018 року.

Головний спеціаліст управління внутрішнього аудиту

Обов’язки: проведення внутрішніх аудитів в Регіональних та Місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які розташовані в усіх обласних центрах України. Дедлайн – 28 квітня 2018 року.

Головний спеціаліст відділу інформування громадськості (Київ)

Обов’язки: реалізація комунікативних заходів з питань інформування громадськості про безоплатну правову допомогу в Україні. Підготовка інформаційних матеріалів щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні. Взаємодія зі ЗМІ. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Вакансія координатора у Івано-Франківську, Одесі та Коломиї

Обов’язки: Інститут «Республіка» шукає координаторів Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Івано-Франківську, Одесі (комунікаційний координатор) та у Коломиї. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.

ГО «ДІКСІ ГРУП» шукає тренера-модератора для проведення стратегічної сесії

Обов’язки: вивчення існуючого Стратегічного плану та діяльності організації, підготовка до стратегічної сесії разом з командою організації; проведення модерованих дискусій, застосування інших методик стратегічного планування; аналіз перешкод, які можуть завадити втіленню оновленого Стратегічного плану. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Вакансія бухгалтера в міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я»

Обов’язки: участь у веденні бухгалтерського обліку на посаді другого бухгалтера. Дедлайн – 30 квітня 2018 року. 

Експерти з питань регіонального та місцевого врядування на Донбасі (для проекту USAID)

Новий Проект USAID з розвитку Донбасу шукає технічних експертів з питань регіонального та муніципального врядування, управління державними установами, надання послуг (адміністративних, соціальних, муніципальних), участі громадян у місцевому врядуванні, соціального підприємництва та звязків з громадськістю. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Бухгалтер у ГО «Громадське телебачення»

Обов’язки: ведення банківських операцій (складання та відправка платіжних документів). Введення первинних документів по надходженню товарів, послуг робіт в автоматизовану систему бухгалтерського обліку 1С Бухгалтерія 8 для України. Нарахування заробітної плати штатних співробітників, гонорарів згідно договорів ЦПХ та оформлення платежів на їх виплату. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Вакансія менеджера заходів та партнерства (Київ)

Обов’язки: взаємодія з лідерами думок, експертами, представниками влади, міжнародними партнерами та громадськістю; підготовка та організація внутрішніх та зовнішніх заходів; зустріч гостей. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

IFES шукає старшого радника з політичних та законодавчих питань

Обов’язки: бути відповідальним за зовнішні зв'язки та стратегічні комунікації політичних діячів, зокрема парламентарів, політичних партій, фракцій та лідерів як на національному, так і на субнаціональному рівні. Розробити та підтримувати широку мережу ключових дійових осіб навколо виборчої реформи. Дедлайн – 3 травня 2018 року.

Тренер для проведення тренінгів на тему бюджетної політики

Обов’язки: проведення тренінгів для представників районних та обласних рад на тему «Секторальні реформи, як невід’ємна складова процесу децентралізації: бюджетна політика». Дедлайн – 11 травня 2018 року.

Асистентка-перекладачка / асистент-перекладач

Обов’язки: асистувати керівництву Центру у виконанні їхніх робочих завдань; допомагати іншим членам команди у виконанні їхніх робочих завдань; організовувати робочі внутрішні та зовнішні заходи Центру. Дедлайн – 15 травня 2018 року.

«Громадське телебачення» шукає фандрайзера (Київ)

Обов’язки: пошук джерел фінансування діяльності Організації; участь у створенні проектних заявок: від обговорення ідей проектів до формування завдань та створення бюджетів і календарних планів реалізації проектів; остаточне формування грантових заявок та надсилання їх донорським організаціям. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Конгрес національних громад України оголошує тендер на посаду фандрейзера

Обов’язки: фандрейзинг проектів неформальної освіти для молоді з виховання міжнаціональної й міжрелігійної толерантності, активної громадянської позиції, демократичних цінностей. Дедлайн – 1 серпня 2018 року.

Грант-менеджер у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець відповідатиме за координацію комплексу грантових проектів. До обов'язків грант-менеджера належатиме  планування, реалізація та оцінка грантових проектів, надання консультацій щодо угод про співробітництво, контрактів, меморандумів.

IT-бізнес аналітик у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець буде аналізувати потреби користувачів, надаватиме креативні та аналітичні поради щодо вдосконалення продукції та бізнес-процесів на користь кінцевих користувачів та партнерських організацій.

Генеральний директор з персоналу у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: генеральний директор з управління персоналом надаватиме кадрові послуги, зокрема залучення талантів, відносини з працівниками, зміни у контрактах та розширення, а також виконуватиме інші обов'язки.

Спеціаліст служби підтримки клієнтів у TechSoup Europe (Варшава)

Обов’язки: фахівець відповідатиме за обробку запитів клієнтів, а також перший рівень технічної підтримки. До обов'язків спеціаліста належатимуть: взаємодія з клієнтами телефоном та електронною поштою, надання інформації про продукт; прийом замовлень; оновлення статусу замовлень тощо.

Керівник аналітичного відділу для БФ «Пацієнти України» 

Обов’язки: розробка, впровадження та методичний супровід управлінської звітності; консультаційна підтримка вищого керівництва при прийняті управлінських рішень û розробка технічного завдання для автоматизації і оптимізації процесів збору і обробки даних; координація здійснення аналітичної роботи.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.