bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка найактуальніших вакансій у громадському секторі
23.03.2018

ГУРТ зібрав у добірці актуальних вакансій нові можливості для вашого професійного зростання. Управління, комунікації, фандрайзинг, проект-менеджмент та проведення тренінгів - робота для представників різних сфер громадського сектору. Шукайте і знаходьте ту посаду, що надихатиме саме вас.

Набір до Команди Підтримки Реформ при Мінприроди

При Міністерстві екології та природних ресурсів України продовжується набір до Команди підтримки реформ (КПР). Дедлайн - 25 березня 2018 року.

Менеджер/ка з комунікацій в команду ГО «Театр для діалогу»

Обов'язки:забезпечення інформаційного та організаційного супроводу заходів в межах проектів організації; розробка, організація та проведення інформаційних кампаній, публічних акцій, прес-конференцій, брифінгів та інших заходів; написання анонсів, прес-релізів, інтерв’ю, статей. Дедлайн - 25 березня 2018 року.

Координатор проекту з покращення якості надання адміністративних послуг

Обов'язки: забезпечення контролю та надання настанов відділам з питань логістики та підтримки проекту на центральному, регіональному та місцевому рівнях. Забезпечення ефективного обігу фінансових та адміністративних документів, доступу до них та архівування Стокгольмським офісом. Надання підтримки роботи офісу проекту в Києві та в регіональних центрах та забезпечення сталого та ефективного функціонування всіх процесів роботи офісів. Дедлайн - 26 березня 2018 року.

МОЗ України шукає керівників експертних груп

Обов'язки: здійснення загального керівництва діяльністю Експертної групи; визначення розподілу обов’язків між державними експертами Експертної групи, координація та контроль виконання ними своїх завдань; забезпечення підготовки пропозицій щодо удосконалення системи стратегічного планування. Дедлайн - 26 березня 2018 року.

Директор Центру розвитку місцевого самоврядування (Львівська область)


Оголошено конкурсний відбір на посаду директора для Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

Екодія розшукує Координатора/ку волонтерського напрямку (Київ)

Обов'язки: залучати, організовувати та підтримувати волонтерську спільноту, якій близька діяльність Екодії. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

Громадянська мережа ОПОРА шукає аналітика даних до проекту Rada4you

Обов'язки: аналітичний супровід проекту. Проведення презентацій та воркшопів в регіонах по роботі в локальних версіях Rada4you (9-18 на рік). Написання аналітичних матеріалів з використанням можливостей локальних платформ Rada4you. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

Громадянська мережа ОПОРА шукає менеджера з комунікації проекту Rada4you

Обов'язки: інформаційний супровід проекту, SMM, розробка і виробництво спецпроектів, фейсбук-кампаній, caption video, технічні завдання щодо дизайну для промо-матеріалів, технічні завдання для дата-аналітиків проекту. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

Жіночий консорціум України шукає тренерів для проведення тематичних тренінгів для НУО

Обов'язки: Підготовка презентації за темою тренінгу в PowerPoint, роздаткових матеріалів. Проведення тренінгів. Після завершенні тренінгу – короткий описовий звіт. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

Провідний експерт проектно-аналітичного відділу в Український культурний фонд

Обов'язки: спільно з командою та Керівництвом Фонду розробляти програми і конкурси; створювати та забезпечувати прозоре конкурсне середовище; шукати інтелектуалів, лекторів, спікерів. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

ГО «Криголам» шукає бухгалтера

Обов'язки: фінансовий менеджмент проектів; консультаційний супровід керівників проектів з фінансових питань; контроль за виконанням проектних бюджетів організації. Дедлайн - 27 березня 2018 року.

Аналітик у сфері охорони здоров’я


Обов'язки
: виявлення, вивчення та систематизація проблем у сфері охорони здоров’я, що потребують вдосконалення нормативного регулювання; вивчення та аналіз можливого впливу на стан місцевого самоврядування проектів законодавства, що стосуються охорони здоров’я, підготовка відповідних аналітичних матеріалів; розробка Стратегії розвитку та законодавчої карти реформ сфери охорони здоров’я. Дедлайн - 28 березня 2018 року.

Менеджер з управління персоналом

Обов'язки: складання та оформлення трудових договорів, контрактів та угод, формування та облік особових справ працівників. Розміщення інформації про вакантні посади в джерелах масової інформації та проведення конкурсів по відбору кандидатів на вакантні посади. Організація оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до трудового законодавства. Дедлайн - 28 березня 2018 року.

Асистент проекту в ООН-Жінки (Київ)


Обов'язки: надання адміністративної та матеріально-технічної підтримки; підтримка фінансового управління проекту; надання комунікаційної допомоги; підтримка створення знань та обміну знаннями. Дедлайн - 28 березня 2018 року.

Тренер(и) з фандрейзингу для ГО «КРИМ СОС»

Обов'язки: провести тренінг у Хмельницькому 28 квітня з 10.00 до 18.00. Вивчити питання, які перед тренінгом задаватимуть учасники. Підготувати матеріали для тренінгу. Дедлайн - 28 березня 2018 року.

Тренер(и) для проведення тренінгу: «Реєстрація неприбуткової організації та бухоблік»

Обов'язки: провести тренінг у Хмельницькому 28 квітня з 10.00 до 18.00. Вивчити питання, які перед тренінгом задаватимуть учасники. Підготувати матеріали для тренінгу. Дедлайн - 28 березня 2018 року.

Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) шукає ІТ-консультанта


Обов'язки: налагодження робочого місця для нових працівників. Налаштування та обслуговування обладнання. Налаштування, обслуговування і оновлення операційних систем і програмного забезпечення у відповідності до бізнес-стандартів та/або модернізація систем для забезпечення довготривалої роботи. Налагодження та комутація мереж і телекомунікаційного зв’язку. Дедлайн - 29 березня 2018 року.

Відбір кандидатів Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу

Обов'язки: кандида буде делегований до участі у ротації члена Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу. Дедлайн - 29 березня 2018 року.

Економіст у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: бюджетування проектів та операційної діяльності організації; контроль за виконанням та перегляд бюджетів проектів організації; підготовка фінансової звітності за вимогами донорів; виконання інших доручень головного бухгалтера. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

PR-фахівець у БО «100 відсотків життя. Київський регіон» (Київ)

Обов’язки: Забезпечення інформаційного та організаційного супроводу заходів в межах проектів організації. Розробка, організація та проведення інформаційних кампаній, публічних акцій, прес-конференцій, брифінгів та інших заходів. Робота з соціальними мережами. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Бухгалтер у БО «100 відсотків життя. Київський регіон» (Київ)

Обов’язки: ведення первинної документації; звірка з контрагентами; аналіз витрат та оптимізація використання ресурсів; виконання доручень головного бухгалтера. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» шукає аналітика в галузі електроенергетики

Обов’язки
: моніторинг, оцінка та аналіз публічної політики з упровадження реформ в секторі електроенергетики України; вивчення закордонного досвіду щодо зазначених питань, у т.ч. вивчення змісту актів законодавства ЄС, відповідних ринкових правил та регулювань, їх імплементації; здійснення досліджень, підготовка і просування рекомендацій та аналітичних продуктів з відповідної проблематики. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Консультант для проведення дослідження щодо гендерних наслідків корупції в Україні

Обов’язки: розробка та завершення методології дослідження, яка включатиме аналіз зв'язків між гендерною проблемою та корупцією. Моніторинг літератури щодо існуючої роботи з питань гендеру та корупції на основі аналізу документів, консультацій з місцевими та національними партнерами.Збір та аналіз даних. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Юрист у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»


Обов’язки: юридичний супровід проектів організації; написання проектів локальних документів, складання і перевірка договорів; індивідуальні консультації та юридичне представництво інтересів клієнтів, пов’язаних зі стигматизацією та дискримінацією. Дедлайн - 31 березня 2018 року.

Українська Соціальна Академія шукає PR-менеджера

Обов’язки: втілення PR-стратегії організації; організація та проведення публічних заходів Української Соціальної Академії; створення медіа-планів, pr-звітів. Дедлайн - 31 березня 2018 року.

Тренери для проведення тренінгу «Можливості для громад у контексті децентралізації»


Обов’язки: проведення тренінгу «Можливості для громад у контексті децентралізації». Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Перекладач у Канадську поліцейську місію в Україні


Обов’язки: перекладач буде надавати послуги усного (інколи синхронного) перекладу для персоналу Канадської поліцейської місії в Україні під час семінарів та тренінгів у Києві, а також навчальних візитів до регіонів України. Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Радник з розвитку спроможностей (Київ)

Обов’язки: професійне консультування усіх зацікавлених сторін, бенефіціарів та цільових груп з широкого кола питань, пов'язаних із заходами з розвитку спроможностей у контексті реформи децентралізації. Підтримка регіонального відділу зв'язків та розвитку U-LEAD та координація з іншими підрозділами програми U-LEAD з реалізації програми "Підтримка реформи децентралізації в Україні" з широкого кола питань, пов'язаних із розвитком потенціалу. Забезпечення інновацій та управління знаннями. Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

PR-менеджер для краудфандингової платформи GoFundEd (Київ)

Обов’язки: планування та провадження PR стратегії. Ведення соціальних мереж GoFundEd – планування та реалізація. Висвітлення результатів проектів. Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

ГО «КиївПрайд» запрошує до співпраці бухгалтерку або бухгалтера (Київ)

ГО «КиївПрайд» запрошує до участі в конкурсі на виконання бухгалтерської роботи. Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Фахівець із закупівель у проект «Трансформація фінансового сектору» (Київ)


Обов’язки: здійснення технічних та операційних закупівель відповідно до внутрішньої політики Проекту та правил донорів. Дедлайн - 2 квітня 2018 року.

Юрист у відділ стратегічних справ УГСПЛ (Київ)

Обов’язки: координація збору доказів про порушення прав людини; підготовка процесуальних документів та представництво інтересів осіб у судах та органах влади; підготовка заяв до Європейського суду з прав людини та інших міжнародних органів. Дедлайн - 2 квітня 2018 року.

Комунікаційний менеджер/менеджерка в ГО «Український центр європейської політики»

Обов’язки: написання та розміщення статей, блогів на тему реалізації євроінтеграційних реформ. Редагування, адаптація, переклад з/на англійську складного аналітичного контенту для публікації у ЗМІ. Організація заходів, їх медіа-супровід. Дедлайн - 2 квітня 2018 року.

Український центр європейської політики шукає аналітика

Обов’язки: висвітлення прогресу України у здійсненні євроінтеграційних реформ та в адаптації законодавства, що випливають із зобов’язань, відповідно до Угоди про асоціацію з ЄС, як в цілому, так і по окремим секторам. Участь у підготовці моніторингових продуктів, які показуватимуть прогрес, що здійснює Україна в процесі адаптації законодавства. Участь у підготовці спеціалізованих продуктів для потреб адвокаційної кампанії. Дедлайн - 2 квітня 2018 року.

VoxUkraine шукає менеджера проекту VoxConnector

Обов’язки: розвивати партнерські зв’язки зі вже сформованою мережею регіональних редакцій, створювати актуальний економічний контент та ефективно його поширювати. Дедлайн - 2 квітня 2018 року.

Асистент із зв’язків з громадськістю у Програму USAID «Нове Правосуддя»

Обов’язки: допомога в розробці, підтримці та оновленні веб-сайту програми та облікових записів у соціальних мережах на регулярній основі. Збір та підготовка інформації для бюлетеня програми та інших інформаційних матеріалів, а також підтримувати списки розсилки. Брати участь у організації медіа та громадських заходів, а також підтримувати медіа-базу даних. Дедлайн - 3 квітня 2018 року.

Методист навчального порталу - тренер

Обов’язки: адміністрування системи дистанційного навчання; розробка та адаптація курсів; застосування інтерактивних інструментів. Дедлайн - 4 квітня 2018 року.

Проект-менеджер невідкладного реагування

Обов’язки: Управління циклом проекту для ERP, з особливим акцентом на: проведення моніторингу та оцінки проекту, тобто щоденний / щотижневий / щомісячний моніторинг, середньостроковий огляд та остаточна оцінка; підтримка та організація внутрішнього та зовнішнього аудиту. Дедлайн - 5 квітня 2018 року.

Вакансія у Проекті «Ґендерне бюджетування в Україні» – Національний/а експерт/ка

Проект «Ґендерне бюджетування в Україні» оголошує конкурс на посаду «національний/а експерт/ка». Дедлайн - 5 квітня 2018 року.

Спеціаліст із розвитку ланцюжків доданої вартості

Обов’язки: спеціаліст слідкуватиме за виконанням грантів та контрактів, спрямованих на покращення продуктивності і збільшення доступу українських агро-МСП до ринків збуту. Дедлайн – 6 квітня 2018 року.

Фахівець по роботі з громадами ВПО для ГО «КримSOS» (Київ)

Обов’язки: Безпосередньо працювати з організаціями та громадами ВПО: надавати консультаційну підтримку щодо їх розвитку та посилення; визначати їхні ресурси та як вони можуть їх використовувати; проводити оцінку потреб. Планувати та організовувати заходи освітнього, культурного та соціального характеру для цих громад. Проводити зустрічі та моніторингові виїзди до громад у різних регіонах України. Дедлайн – 10 квітня 2018 року.

ГО «КримСОС» запрошує в команду юриста (експерта з міжнародного права)

Обов’язки: юридична оцінка фактів порушення прав людини у відповідності до міжнародного права. Документування порушення прав людини і міжнародного гуманітарного права в Криму. Підготовка аналітичних матеріалів, включно з публічними аналітичними звітами. Дедлайн – 15 квітня 2018 року.

ГО «КримСОС» запрошує в команду спеціаліста з аналітики та документування

Обов’язки: моніторинг та документування фактів порушень прав людини і міжнародного гуманітарного права. Участь в польових місіях. Ведення баз даних в різних категоріях порушень. Дедлайн – 15 квітня 2018 року.

Головний спеціаліст управління внутрішнього аудиту

Обов’язки: проведення внутрішніх аудитів в Регіональних та Місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які розташовані в усіх обласних центрах України. Дедлайн – 28 квітня 2018 року.

Головний спеціаліст відділу інформування громадськості (Київ)

Обов’язки: реалізація комунікативних заходів з питань інформування громадськості про безоплатну правову допомогу в Україні. Підготовка інформаційних матеріалів щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні. Взаємодія зі ЗМІ. Дедлайн – 30 квітня 2018 року.

Експерти з питань регіонального та місцевого врядування на Донбасі (для проекту USAID)


Новий Проект USAID з розвитку Донбасу шукає технічних експертів з питань регіонального та муніципального врядування, управління державними установами, надання послуг (адміністративних, соціальних, муніципальних), участі громадян у місцевому врядуванні, соціального підприємництва та звязків з громадськістю. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Бухгалтер у ГО «Громадське телебачення»


Обов’язки: ведення банківських операцій (складання та відправка платіжних документів). Введення первинних документів по надходженню товарів, послуг робіт в автоматизовану систему бухгалтерського обліку 1С Бухгалтерія 8 для України. Нарахування заробітної плати штатних співробітників, гонорарів згідно договорів ЦПХ та оформлення платежів на їх виплату. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Вакансія менеджера заходів та партнерства (Київ)

Обов’язки: взаємодія з лідерами думок, експертами, представниками влади, міжнародними партнерами та громадськістю; підготовка та організація внутрішніх та зовнішніх заходів; зустріч гостей. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.