bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на створення веб-сайту громадської організації
21.02.2018

Громадський холдинг «Група впливу» шукає того, хто якісно, оперативно, креативно та з душею розробить сайт для організації. Дедлайн - 26 лютого 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Адміністративна частина для додавання та редагування матеріалів із легкістю як у текстовому редакторі Word та простим рубрикатором; інструментами для SEO оптимізації; керування користувачами-редакторами; захищена двофакторною авторизацією та SSL-сертифікатом.

Можлива реалізація з використанням системи управління змістом (Drupal, Wordpress). Адаптація сайту для мобільних пристроїв та персональних комп’ютерів. Щотижневе резервне копіювання даних на сервері. Строк створення сайту – максимум 30 днів.

Після завершення робіт зі створення сайту замовникові надається логін і пароль для входу в адмін частину сайту. Також робиться виправлення будь-яких помилок і недоліків у роботі веб-ресурса відносно узгодженого дизайну та функціоналу, якщо такі будуть виявлені протягом місяця від дня здачі проекту.

Пропозиції мають бути надіслані до 26 лютого 2018 року. Результати тендеру будуть оголошені не пізніше 3 березня 2018 року.

Технічне завдання по розробці сайту можна отримати, завернувшись за адресою [email protected] листом з описом досвіду та посилань на розроблені сайти.

Контакти

  • ГХ “Група впливу”
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/grupa.vplyvu/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.