bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Постачальник послуг для доопрацювання веб-сайту «Енергетичні реформи»
07.02.2018

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» оголошує конкурс пропозицій для обрання постачальника послуг для доопрацювання веб-сайту «Енергетичні реформи» в рамках проекту «Збільшення впливу громадянського суспільства у моніторингу та політичному діалозі щодо реформ в енергетиці та суміжних секторах відповідно до імплементації Угоди про Асоціацію». Дедлайн - 20 лютого 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Сайт є агрегатором інформації про виконання Україною своїх зобов’язань в рамках Угоди про асоціацію в частинах енергетики та довкілля.

Опис очікуваних послуг:

1. Візуально покращити відображення розділу «Документи», додавши зліва фільтр документів з пунктами «Європейське законодавство» та «Українські акти». Також необхідно під кожним документом додати кнопку “Пов’язані документи” при натисненні на яку випадає перелік пов’язаних документів.

2. Додати можливість оцінки публікації (оцінювати можна буде всі матеріали, публікації) у форматі зірочок. Після того як користувач оцінює сайт (натискає на необхідну йому зірочку) має з’являтися невеликий поп-ап з написом «Поділіться Вашою думкою з нами» і полем для вводу коментаря від користувача. В адмінці передбачити виведення середнього балу та кількість відгуків по кожному матеріалу, а також середнього балу по всіх статтях.

3. Змінити структуру розділу «Аналітика». Для випадаючого меню додати пункт «Аналітичні записки»,  а також перейменувати «Оцінка Імплементації» на «Річні звіти».

4. Додати кнопку «Підписатися на розсилку», яка буде синхронізована з аккаунтом у MailChimp і автоматично додаватиме адресу до обраного списку розсилки. Передбачається розміщення кнопки справа в сайдбарі.

5. Пов’язати модудь FB-стрічки «Української енергетики» та розділу «Контекст».

6. Зробити так, щоб лінки виділялися кольором та перевірити все форматування матеріалів.

7. Краще візуалізувати анонси шляхом розміщення справа в сайдбарі додаткового блоку. При цьому, якщо користувач в правому сайдбарі натискає на заголовок «Анонси», то він потрапляє на сторінку «Новини», де відображуються новини за тегом анонси. І коли користувач знаходиться на цій сторінці, то в правому сайдбарі блок «Анонси» не відображається.

8. Додати можливість з адміністративної частини сайту додавати лінк на YouTube-трансляцію. При цьому буде відображатися в правому сайдбарі блок «Трансляції». У неактивному режимі блок “Трансляції” не відображається.

9. На головній сторінці необхідно зменшити розмір для банерів «Аналітики» та «Мультимедіа», так щоб стрілки слайдера були поза мініатюрою, а не на мініатюрі.

10. Внести зміни до дисклеймерів та брендування сайту, додавши згадку про EU4Energy.

Термін надання послуг:

2 календарні місяці

Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріями:

- вартість послуг;

- досвід надання подібних послуг;

- наявність рекомендацій.

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

  • Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням: http://bit.ly/2E9U2c1

Для юридичної особи потрібно дотримуватись вищезазначених вимог.

Цінової пропозиції відповідрібно додати наступні скан-копії:

  • Довідку про реєстрацію платника податків;
  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Для фізичної особи потрібно додати наступні скан-копії:

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру;

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» є виконавцем проекту Міжнародної технічної допомоги (далі МТД) «Прозора енергетика», який реалізовується за підтримки уряду США через Агенство з міжнародного розвитку (USAID), та  зареєстрований в Міністерстві економіки від 22.09.2016 р. № 3485. ,  відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 р.

В рамках проектів МТД товари, роботи і послуги, що поставляються виконавцю проекту і оплачувані за рахунок МТД, відвантажуються (виконуються, постачаються) постачальниками такому виконавцю без нарахування ПДВ (див. п.197.11 ПКУ, Лист ДФСУ від 16.01.2016 р N 765/6 / 99-99-19-03-02-15 , Лист ГУ ДФС у м. Києві від 30.08.2016 № 19408/10/26-15-12-05-11).

Подаючи пропозицію на проведення заходу, Учасник тендеру, що є платником ПДВ, погоджується на включення в Договір типового положення про звільнення від ПДВ відповідно до Постанови КМУ від 15 лютого 2002 р. N 153 ( 153-2002- п ) «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість. та з урахуванням роз’яснень, що містяться у Листі ДПС України № 4526/0/71-12/12-1017 від 27 вересня 2012 р. «Щодо інформаційних довідок».

Пропозиції мають бути надіслані українською мовою, із зазначенням очікуваного рівня оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 20 лютого 2018 року за адресою: [email protected] Чорниш Віктор.

Контакти

  • Чорниш Віктор
  • менеджер з постачання
  • ГО «ДІКСІ ГРУП»
  • [email protected]
  • (+38 044) 253 66 94
  • Вул. Інститутська 18А
  • оф.3 м. Київ
  •  01021

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.