bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координатор (-ка) комунікацій в ГО «Простір Гідності» (Київ)
18.01.2018

На цьому етапі ГО Український центр Ненасильницького спілкування «Простір Гідності» розширює коло працівників і запрошує кандидатів на посаду координатора(-ки) комунікацій. Дедлайн – 24 січня 2018 (середа). 

Більше вакансій у розділі Вакансії

ГО «Український центр Ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності»* (далі – «Простір Гідності» / Центр) працює в Україні понад 4 роки з метою сприяння миру шляхом розвитку компетенцій у сферах врегулювання конфліктів та примирення.

Діяльність Центру поєднує практику та навчання у сфері мирного врегулювання конфліктів і примирення антагоністичних груп українського суспільства. Довгострокові та короткострокові навчальні й просвітницькі заходи проводяться здебільшого міжнародними тренерами, які мають досвід роботи у країнах підчас та після збройних конфліктів. Центр у своїй роботі керується методикою Ненасильницького спілкування (ННС). Сьогодні Центр здійснює 3 проекти, найбільший з яких – це річна навчальна програма Школа «Інженери Порозуміння».

На поточному етапі ГО «Простір Гідності» розширює коло працівників і запрошує кандидатів на посаду координатора (-ки) комунікацій. Дедлайн – 24 січня 2018 (середа).

Основні завдання:

1. забезпечення комунікації з учасниками проектів ГО “Простір Гідності”;

2. поширення інформації про заходи та ініціативи центру через різні комунікаційні канали;

3. створення інформаційних текстів;

4. комунікаційний та інформаційний супровід заходів Центру (тренінги, зустрічі та ін.);

5. контент-менеджмент для соціальних мереж та веб-сайту організації;

6. SMM;

7. підготовка фото-звітів тренінгів та інших заходів центру;

8. координація співпраці з виконавцями послуг, необхідних для комунікаційного супроводу організації;

9. допомога з усним та письмовим перекладом (англійська, українська/російська мови);

10. участь у розробці та написанні ґрантових заявок;

При цьому бути добрим прикладом мирного емпатійного врегулювання конфліктів, при цьому поважаючи гідність і людяність кожного.

Учасники команди “Простору Гідності” мають мати відмінні загальні організаційні навички; бути здатними ефективно працювати як у команді, так і самостійно; вільно володіти діловою і розмовною українською, англійською й російською мовами (робочі мови Центру), а також мати щире бажання зробити внесок у справу мирного врегулювання конфліктів в Україні.

Працівники центру мають фіксований робочий графік з вихідними та гнучким режимом праці у окремих випадках. Інколи робота передбачає відрядження в межах країни та закордон. Працівники Центру можуть впливати на вибір завдань і на робоче середовище, тим самим створюючи та покращуючи умови для особистого і організаційного розвитку.

Документ із детальнішою інформацією і формою подачі заявки (“Employment package for future DS Team Member”) розміщений нижче у вкладенні (англ. мовою) та за посиланням - https://www.dropbox.com/s/s9lwcqzwgsa447x/Recruitment-for-Dignity-Space-Communication%20coord-position-Jan-2018-UkrEn.pdf?dl=0

Заявки потрібно надсилати на скриньку [email protected] із темою “Communicatons Coordinator” до 24 січня 2018 року. 

* Більше про «Простір Гідності»: https://www.facebook.com/prostir.hidnosti * Більше про Школу «Інженерів Порозуміння»: https://peaceengineers.com

Контакти

  • https://www.facebook.com/prostir.hidnosti
  • ГО Український центр Ненасильницького спілкування «Простір Гідності»
  • [email protected]
  • +3780678480315
  • м. Київ вул. Богдана Хмельницького 44

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.