bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS волонтер у Грецію
11.01.2018

Проект «POSITIVE IMPACT ON YOUTH COMMUNITY OF IOANNINA» від організації «Youth Center of  Epirus» пройде у місті Яніна, що знаходиться навколо озера у гірській місцевості на північному заході Греції. Яніна – це центр регіону Епірус, місто студентів, з активним та яскравим життям. Дедлайн - 20 січня 2018 р.

Терміново! EVS у Греції

Якщо Ви завжди мріяли провести рік у теплій сонячній країні з віковою історією та навчитись працювати у міжнародній команді – ця можливість саме для вас.

Проект «POSITIVE IMPACT ON YOUTH COMMUNITY OF IOANNINA» від організації «Youth Center of  Epirus» пройде у місті Яніна, що знаходиться навколо озера у гірській місцевості на північному заході Греції. Яніна – це центр регіону Епірус, місто студентів, з активним та яскравим життям.

«Youth Center of Epirus» - молодіжний центр, який займається широким колом питань від екології, роботи з переселенцями, організації молодіжних заходів та забезпечує дозвілля та розвиток молоді міста та регіону. www.youthcenterofepirus.org , www.facebook.com/YouthCenter.Epirus

Старт проекту: 1 березня 2018 року

Кінець проекту: 28 лютого 2019 року

Вимоги до волонтера

- Вік: 18-30 років станом на січень 2018 року;

- знання англійської мови на рівні, достатньому для комунікації;

- мотивація та бажання працювати з дітьми та молоддю та розвиватись і навчатись;

- стресостійкість.

До щотижневих завдань волонтера належать:

1.Робота у таборі з переселенцями дітьми (спортивні та творчі активності);

2.Проведення уроків російської чи української мови для волонтерів організації та молодих людей міста;

3.Робота над ютуб каналом організації, відео, фото зйомка.

4.Майстре-класи у молодіжному центрі в залежності до ваших хобі та вмінь;

5.Управління та догляд за молодіжним центром.

Окрім того, волонтер буде долучатись до роботи  «Europe Direct office» який співпрацює з молодіжним центром та брати участь в організації традиційних заходів, молодіжних обмінів, культурних вечорів та інших заходів.

Фінансова сторона: Проектом покриваються витрати на харчування та проживання. Проживання у відокремленій кімнаті, або по дві людині у кімнаті недалеко від центру міста. Дорога покривається приймаючою організацією у рамках ліміту 275 евро. Волонтер повинен мати змогу купити собі квиток, та отримати гроші по приїзду до Греції. Щомісяця волонтер отримує кишенкові гроші для власних потреб (сума уточнюється приблизно 100 евро на місяць). Приймаюча організація надає умови проживання відповідно до місцевих стандартів.

Кандидат повинен мати можливість швидко оформити собі візу та заплатити за неї  90 евро, які повернуть пізніше на місці з коштів проекту.

У нашій організації є волонтер, який повернувся з проекту у місті Яніна, та ті, що на разі там перебувають у разі виникнення запитань до  них можна звернутись.

Надсилайте свої резюме та мотиваційні листи англійською мовою до 20 січня на адресу [email protected]. В темі листа просимо зазначити EVS_Ioannina_Greece

Дякуємо за поширення допису!

З повагою, команда #NGO Unit

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.