bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Ліва комуна» оголошує набір волонтерів (Житомирська область)
11.12.2017

Громадська організація «Ліва комуна» в місті Коростишів Житомирської області відкриває нову іноваційну освітню платформу розвитку громадського суспільства. 

Молодіжна організація «Ліва комуна» - це громадська організація, яка прагне розвивати відкрите творче громадянське суспільство в Україні. Місія організації - захист та задоволення законних соціальних, культурних, творчих, економічних, освітньо-виховних та інших спільних інтересів членів та членькинь організації, а також розповсюдження в українському суспільстві ідеї толерантності, рівності всіх людей, поваги до кожної особи, її прав та свобод; сприяння в сфері особистого, культурного, оздоровчого напрямку розвитку та захисту законних прав та свобод населення .

Саме для задоволення цілей організації команда молодіжної організації вирішила, що відкриття освітньої площадки буде першим  кроком до побудови толерантного, демократичного,  громадського суспільства.

Запрошуються всі бажаючі приєднатися до команди! Потрібні активні люди, котрі в преспективі зможуть зайняти місця в структурфі команди. 

Зараз потреба у волонтерах в таких напрямках:

  1. Фото та відео зйомка
  2. Організація івентів та заходів
  3. Робота з контентом , ЗМІ та соціальними мережами

Відкриті цілодобово для ваших пропозицій та зауважень. Форму волонтера можна аповнити за посиланням: http://bit.ly/2yi2BKP

Контакти

  • [email protected]
  • Громадська організація «Ліва комуна»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.