bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асистент-перекладач /Асистентка-перекладачка для ГО «Простір Гідності»
03.08.2017

ГО «Український центр Ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності» (далі – «Простір Гідності» / Центр) працює в Україні понад 3 роки з метою сприяння миру шляхом розвитку компетенцій у сферах врегулювання конфліктів і примирення. Дедлайн - 9 серпня 2017 р.

Основна діяльність Центру полягає у здійсненні довгострокових та короткострокових освітніх програм з мирного врегулювання конфліктів і примирення антагоністичних груп українського суспільства. Навчальні та просвітницькі заходи проводяться здебільшого міжнародними тренерами, які мають досвід роботи у країнах після збройних конфліктів. Центр у своїй роботі керується методикою Ненасильницького спілкування (ННС). Сьогодні Центр здійснює 3 проекти, один з яких – Школа «Інженери Порозуміння».

На цьому етапі  ГО «Простір Гідності» розвивається і розширює коло працівників. Саме тому ми шукаємо колегу на посаду АСИСТЕНТ-ПЕРЕКЛАДАЧ, до основних завдань котрого / котрої входитимуть наступні:

  1. Асистувати керівництву Центру у виконанні їхніх робочих завдань;
  2. Допомагати іншим членам команди у виконанні їхніх робочих завдань;
  3. Організовувати робочі внутрішні та зовнішні заходи Центру (тренінги, зустрічі та ін.);
  4. Здійснювати якісний переклад з англійської на українську мову та з української на англійську мову (усно й письмово);
  5. Забезпечувати безперебійну та ефективну роботу офісу через здійснення низки логістичних, адміністративних та організаційних заходів;
  6. Допомагати у розробці ґрантових заявок;
  7. Бути добрим прикладом мирного емпатійного врегулювання конфліктів, при цьому поважаючи гідність і людяність кожного.

Усі учасники команди «Простору Гідності» мають мати відмінні загальні організаційні навички; бути здатними ефективно працювати як у команді, так і самостійно; вільно володіти діловою і розмовною українською, англійською та російською мовами (робочі мови Центру), а також мати щире бажання зробити внесок у справу мирного врегулювання конфліктів в Україні та побудови миру.

Працівники мають гнучкий робочий графік, який інколи передбачає відрядження в межах країни та закордон. Працівники Центру можуть впливати на вибір завдань і на робоче середовище, тим самим створюючи умови для особистого і організаційного розвитку.

Зацікавлених кандидатів запрошуємо ознайомитися з інформацією англійською мовою та виконати кроки, необхідні для отримання вакансії за посиланням.

Дедлайн - до 18:00, 09 серпня 2017 року

__­­­­­­­­­­­­_____________________________________________
* Більше про «Простір Гідності»: https://www.facebook.com/prostir.hidnosti
* Більше про Школу «Інженерів Порозуміння»: https://peaceengineers.com

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.