bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УЖФ оголошує тендер на здійснення письмових перекладів
08.03.2017

Український жіночий фонд (УЖФ) шукає консультанта або організації для здійснення письмових перекладів для програм та проектів, які Фонд реалізує. Дедлайн -15 березня 2017 р.

До участі у тендері запрошуються консультанти, що вільно володіють англійською і українською мовами та мають досвід письмових перекладів, а також знайомі з лексикою тематики гуманітарного розвитку, прав людини, ґендерного дискурсу.

Обсяг роботи та терміни

Передбачається, що консультант/організація протягом 2017 року буде періодично залучатися до здійснення письмових перекладів для потреб різних проектів УЖФ.

Вимоги до потенційних постачальників послуг: 

  • Вільне володіння українською і англійською мовами;
  • Досвід письмових перекладів проектної документації;
  • Досвід співпраці з міжнародними організаціями, громадськими організаціями та/або благодійними фондами (досвід роботи з організаціями, що реалізовували проекти за підтримки агенцій структури ООН, USAID або Європейського Союзу вітається);
  • Повага до дедлайнів;
  • Гнучкість, можливість швидко відповідати на запити щодо перекладів.

Для участі у тендері зацікавлені консультанти мають надати резюме із зазначенням досвіду і кваліфікацій, а також зразки текстів перекладених на англійську мову та ставки оплати за напрямками перкладу 1) українська-англійська 2) англійська-українська - 1 сторінка тексту (1800 знаків з пробілами) в грн.

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 15 березня 2017 року включно.  Результати відбору консультанта будуть оголошені до 25 березня 2016 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.