bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

WWF в Україні шукає волонтерів для проведення еко-дослідження
07.09.2016

WWF в Україні та FSC Ukraine запрошують волонтерів з усіх куточків країни приєднатися до соціологічного дослідження на тему екологічної сертифікації. Опитування проводиться в рамках інформаційної кампанії «Любиш ліс – обирай FSC».

Мета дослідження – визначення рівня обізнаності споживачів про екологічне маркування, а також впливу еко-складової продукції на вибір споживачів. Для участі заповнюйте анкету:

Опитування спрямоване на визначення рівня обізнаності споживачів екологічного маркування та впливу еко-складової продукції на вибір споживачів.

Для участі в кампанії просимо всіх зацікавлених заповнити анкету до 25 вересня 2016 року.

Ми надішлемо інструкції з проведення опитування. Будемо раді волонтерам з усіх куточків країни.



Опитування є першим етапом інформаційної кампанії, метою якої є підвищення рівня обізнаності українських споживачів про сертифікацію, стале споживання та FSC.  Сьогодні в Україні відбувається процес впровадження сталого ведення лісового господарства, що потребує залучення усіх зацікавлених сторін. Однак розвиток такого лісового господарства та лісової сертифікації стримується низькою підтримкою, у першу чергу, споживачів відповідної продукції.

Довідка

Лісова опікунська рада (Forest Stewardship Council) – відома в усьому світі неурядова, некомерційна організація, метою якої є підтримка відповідального ведення лісового господарства і екологізація споживання. Ця мета досягається шляхом розвитку добровільної лісової сертифікації та просування сертифікованої продукції з деревини та деревної маси. Нині в світі за схемою FSC сертифіковано 185 млн. га лісів, утримувачами сертифікатів є близько 30000 тис. компаній. Сертифікати FSC видані в 113 країнах світу. В Україні сертифіковано майже 3,5 млн. га лісів, видано близько 130 сертифікатів FSC. 

Детальна інформація: goo.gl/qD3KMX

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.