bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EVS-проект у Польщі шукає волонтерів
12.05.2016

КІПЦ Європейський клуб шукає молодих людей в віці від 18 до 30 років, які розмовляють англійською мовою, толерантні до не таких, як ми, й хочуть відчути на собі долю волонтера Європейської волонтерської служби (EVS).

Волонтаріат триватиме з 1-го вересня 2016 року по 31 серпня 2017 року в польській Асоціації для дітей та молоді «Вітава»(Association for Children and Youth “VITAVA”), м. Гдиня.

Асоціації для дітей та молоді «Вітава» - це два центри денного догляду за дітьми для дітей (у віці 8-13 років) і молоді (15-18) з неблагополучних  і/або неповних сімей. В сім’ях можуть бути такі проблеми, як алкоголь, наркоманія, безробіття, низький економічний статус, присутні фізичне і психологічне насильства. Діти мають проблеми з навчанням, а часом дуже безладну поведінку. Деякі з них пережили дуже важку емоційну травму. Основною метою програми є створення умов нормального розвитку для дітей в атмосфері безпеки й прийняття, та допомогти впоратися з психологічними травмами. В денному центрі асоціація проводить на різні види діяльності для дітей: інтелектуальні, художні або рухливі активності. Асоціація звертає увагу як на групові, так і на індивідуальні соціально-терапевтичні майстерні. «Вітава» пропонує своїм учням: перебування в дружньому, веселому, впорядкованому середовищі, де необхідно слідувати певним правилам; допомагають робити домашні завдання; готування закусок самими дітьми за допомогою педагогів; зниження ризику зловживання наркотиками й алкоголем; управління психологічним травмами; організація альтернативних способів проведення вільного часу; організації традиційних і інтеграційних заходів, таких як: Andrzejki (День Святого Андрія), Миколайки (День Св. Миколая), Jasełka (традиційна різдвяна вистава), Різдво, День захисту дітей; можливість розвитку їх художнього , спортивного і театрального інтересів; навчання міжособистісних навичок.

Завдання для волонтера:

Волонтер/ка буде працювати з дітьми і молоддю з Центру. Через допомогу дітям з їх домашніми завданнями (наприклад, з уроками англійської мови чи іншими дисциплінами) або при роботі з тематичними майстернями волонтер/ка отримає досвід навчання/вчителювання. Також волонтер/ка  матиме можливість попрацювати з професійними психологами та педагогами і перейняти їх щоденний досвід. Крім того, волонтери отримають досвід організації семінарів і подій для дітей та молоді. Головна роль волонтера/ки – надання допомоги співробітникам у роботі, організація підтримки дітям в повсякденній діяльності асоціації.

Критерії та вимоги до волонтерів

Базові:

  • 18-30 років;
  • Громадянин/ка України;
  • Наявний закордонний паспорт;
  • Розмовний рівень англійської мови;
  • Готовність рік жити й працювати в громадській організації;
  • Бажання бути волонтером;
  • Зацікавленість в роботі з дітьми та підлітками;
  • Відкрита людина, яка готова поширювати знання про свою культуру
  • Готовність жити у багатокімнатних апартаментах з багатьма інтернаціональними сусідами.

Асоціація «Вітава» шукає людину, яка готова розвиватися, не боїться експериментів, має якісь хобі/зацікавлення й готовий/а розділити свої знання, навички з дітьми. Креативність та бажання вивчити польську мову (яка допоможе в адаптації в щоденному житті), зацікавленість у вивченні інших культур (польської і не тільки) вітаються!

Всіх кандидатів просимо заповнити анкету англійською мовою та надіслати її на електронну адресу [email protected] до 28го травня 2016 року. В темі листа необхідно вказати CWM_VITAVA. Частину про відправляючи організацію – не заповнювати

Результати відбору будуть повідомлені в середині червня. Організація залишає за собою право не  пояснювати чому обрали (або не обрали) того чи іншого кандидата.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.