bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УФСІ шукає консультантів
20.02.2015

Подання зацікавлень

Уряд України отримав грант від німецького KfW Development Bank для фінансування проекту „Сприяння розвитку соціальної інфраструктури” і має намір використати частину цих коштів для оплати консультаційних послуг.

Послуги включають проведення низки тренінгів для представників громад 3-х областей, а саме:

Львівської, Вінницької та Кіровоградської, спрямованих на розвиток та розбудову потенціалу місцевих громад, що залучені до впровадження проекту, а також навчальні поїздки/візити представників громад для вивчення передового досвіду розвитку сільських громад.                                                            

Український фонд соціальних інвестицій запрошує консультантів (виключно організації) висловити свою зацікавленість щодо надання зазначених послуг. Зацікавлені організації повинні надати детальну інформацію, яка підтверджує, що вони є кваліфікованими для надання послуг (брошури, опис схожих завдань та досвіду, наявність відповідної кваліфікації працівників, тощо). Для участі у конкурсі фірми можуть подавати спільні заявки.

Консультанти, що бажають взяти участь у відборі повинні відповідати наступним кваліфікаційним критеріям:

1.Обов’язково 3 чи більше років досвіду у галузі тренінгів/навчання (тренінгової діяльності);

2.Обов’язково досвід в розвитку/залученні громад;

3.Досвід у міжнародних проектах/співпраці з міжнародними організаціями вважатиметься перевагою.

Також індивідуальний (і) тренер(и), який(і) візьме(уть) участь у проведенні тренінгу для цільової групи, повинен(нні) бути кваліфікованим(и) спеціалістом(ами) у галузі розвитку/залучення громад ТА повинен(нні) мати досвід в проведенні тренінгів.

Відбір консультанта здійснюється відповідно до Керівництва Світового Банку: “Відбір та контрактування консультантів позичальниками Світового Банку (2004р.)”.

Зацікавлені консультанти можуть отримати додаткову інформацію з 9:00 до 13:00 та з 14:00 до 18:00 за нижчезазначеними адресою та телефонами.

Листи зацікавлення мають бути надіслані до 11:00 год. 02 березня 2015 року на наступні адреси:

Для зацікавлених консультантів в межах Львівської області:

м. Львів, вул. Липинського, 11, 1-й поверх, кімн. 1Б, особа – Смірнов Олексій Іванович; тел.: (032) 2318504; е-mail:[email protected][email protected]; до уваги Голови ОТК по проведенню закупівель у Львівській області – Кучерепи Марії Іванівни.

Для зацікавлених консультантів в межах Вінницької області:

м. Львів, вул. Липинського, 11, 1-й поверх, кімн. 1Б, особа – Смірнов Олексій Іванович; тел.: (032) 2318504; е-mail:[email protected][email protected]; до уваги Голови ОТК по проведенню закупівель у Вінницькій області – Янчук Інни Вікторівни.

Для зацікавлених консультантів в межах Кіровоградської області:

м. Кіровоград, вул. Дворцова, 28, 3-й поверх, кімн. 314, 312, особа – Нестеренко Ігор Вікторович; тел.: (0522) 320-633; е-mail:[email protected]; до уваги Голови ОТК по проведенню закупівель у Кіровоградській області – Поліщука Віктора Васильовича.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.