bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мобільний додаток «Твоє право»: запрошуємо до співпраці громадські організації
19.04.2019

Стартувала реалізація масштабного інформаційно-правового проекту, орієнтованого на людей, які постраждали в наслідок конфлікту на Сході України. 

Якщо ви, як і “Донбас СОС”, працюєте для того, щоб допомогти тим, хто постраждав від конфлікту на сході нашої країни, запрошуємо вас приєднатися до проекту “Твоє право”,  який реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру*.

Твоє право” - це мобільний додаток, яке буде містити максимум корисної для цієї категорії жителів України правової інформації - визначень, пояснень, алгоритмів, прикладів необхідних заяв та документів і т.д. 
Ми робимо все можливе, щоб додаток об’єднало досвід профільних громадських організацій, юристів і правозахисників, рекомендації державних органів і структур і сучасні технології. “Твоє право” має стати першим мобільним консультантом з юридичних питань, помічником і порадником для тих, хто потребує такої допомоги. Але для цього нам необхідна ваша експертиза. Будемо вдячні, якщо ви знайдете можливість поділитися з нами корисними матеріалами, посиланнями, інфографіка, які ми зможемо розмістити в додатку із зазначенням джерела інформації. Також буде раді розмістити в розділі з корисними посиланнями контактну інформацію і вашої організації.

Щоб приєднатися до нас - заповніть, будь ласка, форму за посиланням:
https://forms.gle/JQ97L41XieuUbJSx5

*Програму ОРГАНІЗАЦІЇ Об’єднаних Націй Із Відновлення та розбудови миру реалізують Чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд ООН у Галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO).
Програму підтримують десять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також Уряди Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.