bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посилення організаційного потенціалу національних неурядових організацій
02.03.2018

УВКБ ООН в Україні запрошує усі зацікавлені організації надати свої пропозиції для участі у проекті «Посилення організаційного потенціалу національних неурядових організацій, що забезпечують захист та допомогу ВПЛ, біженців, шукачів притулку та осіб без громадянства в Україні», який буде реалізований у період із квітня до грудня 2018 року. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Наступні активності передбачені у межах проекту:

  • Проведення оцінки організаційного потенціалу НУО – Партнерів УВКБ ООН, використовуючи встановлену методологію;
  • Надання підтримки Партнерам УВКБ ООН у підготовці плану організаційного розвитку;
  • Надання підтримки Партнерам УВКБ ООН у процесі реалізації їх організаційних пріоритетів, включно з тренінгами та допомогою у розробці внутрішніх процедур;
  • Проведення цільових тренінгів із наступних питань: цінності та принципи фінансового та бухгалтерського обліку, делегування повноважень та розподіл обов’язків, складання бюджету, найкращі практики бухгалтерського обліку, узгодження банківських звітів, квартальна фінансова звітність УВКБ, робота за результатами аудиту.

Очікується, що проект охопить близько 10 (десяти) НУО – Партнерів УВКБ ООН, що працюють у різних містах України.

Для отримання більш детальної інформації потрібно ознайомитися з Описом проекту # CEIUKR20180003. Крайнім терміном подачі заявок є 20 березня 2018 року. Для подачі своєї заявки обов’язковими є наступні документи: концепція проекту, бюджет та список проектного персоналу.

Подача заявки може бути здійснена тільки на порталі для партнерів УВКБ ООН (https://partner.unhcr.org). Організаціям, які планують подавати свою заявку на цей конкурс, варто негайно розпочати реєстрацію на партнерському порталі УВКБ ООН, оскільки процес реєстрації може тривати до 10 робочих днів. Для того, щоб зареєструватися на Порталі, будь ласка, дотримуйтесь покрокової інструкції, що надається.

У разі виникнення запитань, щодо конкурсу та умов участі у ньому, просимо звертатися до Програмного відділу за адресую [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.