bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

КримСОС та Агентство ООН у справах біженців шукає проактивних переселенців
14.03.2017

У 2016-ому році команда КримСОС активно працювала з громадами ВПО у Центральних та Західних областях України. Для нас громада - це група людей, яких об’єднує спільна діяльність, потреби та цілі, які вони готові задовольняти чи досягати. Це проактивні люди, котрі мають ідеї покращення своєї громади та сили на їх втілення. І саме таких людей ми шукаємо.

У 2016 році ми зустрілися із 73-ьома громадами ВПО в 44 містах і селищах України. Разом нам вдалось згуртувати громади внутрішньо переміщених осіб з місцевими жителями, заохотити їх до змін у власному середовищі та залучити місцеву владу до надання їм підтримки. Дивіться приклади співпраці з місцевими громадами ТУТ https://goo.gl/GBnqDj 

КОГО МИ ШУКАЄМО?

Ініціативні групи внутрішньо переміщених осіб зі Сходу України та Криму або неурядові організації, чия діяльність спрямована на допомогу внутрішньо переміщеним особам, котрі знаходяться в таких областях: Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька, Волинська, Рівненська, Херсонська, Київська, Житомирська, Вінницька, Хмельницька, Чернігівська, Кіровоградська, Полтавська, Сумська, Черкаська.

Зверніть увагу! Запропоновану ідею можна реалізовувати спільно з місцевими жителями (вони можуть входити в одну із вищезазначених форм об’єднання). 

ЯК МИ МОЖЕМО ВАМ ДОПОМОГТИ?

Для втілення ідеї ми надаватимемо вам різноманітну допомогу, яка може включати, але не обмежуватися:

  • інформаційною та технічною підтримками;
  • юридичними консультаціями;
  • людськими ресурсами та корисними контактами;
  • допомогою у взаємодії з органами місцевої влади;
  • іншою допомогою згідно з потребами.
ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ?

Звертайтеся до нас, якщо Ви вже зібрали довкола себе групу активістів і маєте ідею для розвитку вашої громади АБО просто маєте бажання творити зміни в своєму місті, але не знаєте, як саме і де знайти однодумців.

Напишіть нам на [email protected] або зателефонуйте (095) 031-53-97, (063) 073-16-19, (096) 684-88-47. Коротко опишіть свою ідею чи напрямок роботи, в якому ви хочете рухатися, і очікуйте від нас зворотнього зв’язку.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.