bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна організація з міграції шукає потенційних партнерів-виконавців проекту із допомоги ВП
26.05.2016

Міжнародна Організація з Міграції (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнерів-виконавців проекту, спрямованому на розвиток професійних навичок, самозайнятості та дрібного підприємництва серед населення, постраждалого внаслідок конфлікту на сході України та в Криму.

Проект буде втілено за наявності необхідного фінансування. 

МOM запрошує НУО з Києва, Львівської, Хмельницької, Житомирської, Вінницької, Київської, Черкаської, Одеської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Полтавської, Кіровоградської, Сумської, Миколаївської  та Херсонської областей подавати проектні пропозиції та бюджети до них на тему професійного орієнтування, самозайнятості та мікропідприємництва для внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, а також супроводження бенефіціарів проекту у процесі працевлаштування, започаткування або розвитку власної самозайнятості чи власного бізнесу.

Остаточний відбір учасників залежатиме від наявності необхідного фінансування.

Партнери-виконавці обиратимуться у відповідності процедур відбору за принципами якості / вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс.

Проектні заявки мають бути доставлені власноруч або поштою за наступною адресою:  Представництво МОМ в Україні, вул. Михайлівська,  8, м. Київ 01001, Україна не пізніше ніж 18:00, 6 червня 2016 р. Також необхідно обов’язково (!) надіслати повну електронну версію заявки (формати word та excel, розмір відправлення електронною поштою не повинен перевищувати 7 МВ) за адресою: [email protected].

Заявки, надані пізніше цього терміну, не прийматимуться до розгляду.

На конверті з проектною заявкою та в темі електронного повідомлення необхідно чітко позначити: UA1-2016-286 та тематику проекту (професійне орієнтування, розвиток самозайнятості та мікропідприємництва) та адресувати конверт до Відділу закупівель Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні. 

Довідки за е-поштою: [email protected]. В темі електронного листа щодо отримання довідки має бути зазначено наступне:  Питання за запитом пропозицій UA1-2016-286, для Віктора Фурсова / Ольги Боженко.

Більше детальної інформації за посиланням: http://bit.ly/1qKRBSd

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.