bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пропонуємо долучитися до ініціативи «Скажи Україні ТАК»
20.03.2016

6 квітня у Нідерландах буде проведено консультативний референдум, на якому голландці повинні визначитися, чи має їхній парламент ратифікувати Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом (ЄС). 

Зараз в Україні діють різні ініціативи, спрямовані на просвітництво про важливість ратифікації Угоди з Україною серед голландців. Наша команда також, розуміючи, що наша доля в наших руках, вирішили зробити дві речі. Перше, зняти відеоролик, друге – відправити матеріали з символікою «Скажи Україні ТАК» (календарі, значки та наклейки), які будуть поширенні серед жителів Нідерландів через неурядові організації та українську діаспору. Дизайн буде у відкритому доступі, щоби кожен небайдужий міг роздрукувати особисто для себе або для свого оточення.

Для чого?

Ми будемо робити все, щоб привернути увагу мешканців Нідерландів до референдуму, показати активну громадянську позицію молоді України, показати, що українці не байдужі до питань розвитку їх країни, та спонукати голландців відповісти “Так” на референдумі. 

Якщо ти розумієш, що також не можеш стояти осторонь, ось як можна долучитись до ініціативи:

  • поширити відео нашої організації, яке скоро з’явиться в соціальних мережах, серед своїх друзів;
  • записати своє відео зі словами “Say YES to Ukraine”, та виложити у будь яку соціальну мережу з хештегом ‪#‎sayYEStoUkraine. Не забувай, що мова англійська(або голландська)!;
  • пожертвувати гроші на роздрукування матеріалів та відправлення їх до Нідерландів (напишіть нам повідомлення та ми зв’яжемося з тобою!)
  • стати партнером (волонтером) нашої ініціативи та разом з нами боротися за європейське майбутнє України!

Дізнатись більше про нашу організацію за посиланням:

https://www.facebook.com/YICofficial  

http://vk.com/yicofficial

Зв’язатись з нами можна написавши на адресу: [email protected]

Ми бачимо цю ініціативу лише як початок шляху, який допоможе нам налагодити зв’язок не тільки з Нідерландами, але і з усією Європою.

Контакти

  • Молодіжна ініціатива міст
  • [email protected]
  •  https://www.facebook.com/YEStoUkraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.