bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс регіональних партнерів для проекту ЦПСА з захисту прав внутрішньо переміщених осіб
11.09.2015

Центр політичних студій та аналітики оголошує конкурс для відбору партнерів/партнерських організацій у 6 областях (Харківській, Херсонській,  Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Львівській) для співпраці в проекті «Захист прав внутрішньо переміщених осіб та боротьба з порушенням їх прав шляхом підвищення інституційного потенціалу місцевого самоврядування та реалізації соціальної реінтеграції», що триватиме з вересня 2015 по березень 2015 року. Регіональний компонент роботи передбачає діяльність протягом 4 місяців. Перевагу надаємо вже сформованим командам по 3 особи (позиції: регіональний координатор, асистент та юрист). Проект виконується за підтримки програми MATRA Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Опис проекту

Мета проекту полягає в оцінці захищеності прав внутрішньо переміщених осіб та боротьбі з порушенням їх прав шляхом підвищення інституційного потенціалу органів місцевого самоврядування та реалізації соціальної реінтеграції у 6 регіонах України. В кожній з 6 областей будуть працювати команди по 3 особи (координатор, асистент координатора, юрист). Усі відібрані кандидати мають відвідати дводенний семінар в Києві, який відбудеться у жовтні. Після цього  координатори будуть здійснювати всю передбачену проектом діяльність в місті-обласному центрі, а також решті міст, що будуть охоплені проектом в їхній області протягом 4-х місяців.

В кожній області командою буде здійснено аналіз ефективності захисту прав внутрішньо переміщених осіб,  проаналізовано результати проведених фокус-груп, проведено семінар в форматі OPEN SPACE. Після аналізу, регіональні координатори напрацюють спільні рекомендації та пропозиції, які передадуть на погодження з експертним середовищем та Секретаріатом Уповноваженого з прав людини та будуть передані на розгляд Кабінету Міністрів України та органам місцевого самоврядування.

Вимоги до аплікантів:

  • Досвід співпраці  з органами місцевої влади.
  • Досвід роботи з інформаційними запитами.
  • Досвід розробки локальних нормативно-правових актів.
  • Досвід аналізу нормативно-правової бази, моніторингових кампаній, зокрема за діяльністю органів влади.
  • Наявність сталих контактів з правозахисними громадськими організаціями та активістами які працюють у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб своєї та сусідніх областей.
  • Аплікант має бути оформлений як ФОП 3 групи, або бути готовим до оформлення. 

Для оформлення заявки перейдіть, будь ласка, за посиланням та заповніть форму за посиланням: http://bit.ly/1NlnGI2.

Заявки приймаються до 20 вересня 2015 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.