bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд Східна Європа запрошує громадські організації до співпраці в рамках проекту «Ціна держави»
05.06.2014

Метою проекту «Ціна держави», що реалізується Фондом Східна Європа та СASE-Україна за підтримки Європейського Союзу, є залучення широкого кола громадськості, ЗМІ, організацій громадянського суспільства (ОГС) до моніторингу державних фінансів та процесу формування державного бюджету. Детальніше про проект та його завдання, а також можливості співпраці описано у додатку.  
    
Одне з завдань проекту: сформувати платформу із зацікавлених ОГС та ЗМІ – неформальне об’єднання, що матиме на меті консолідацію зусиль громадськості у сфері моніторингу державних фінансів.


Організаціям, які долучаться до платформи, будуть надані методології моніторингу публічних фінансів, висвітлення бюджетної тематики у зрозумілій пересічному громадянину формі, а також ініціювання кампаній громадянського представництва. Для ОГС - учасників платформи буде оголошений конкурс грантів для проведення адвокаційних кампаній на національному та місцевому рівнях (інформаційні кампанії, участь у громадських радах, аналітична робота, розробка рекомендацій у сфері управління публічними фінансами, флеш-моби, круглі столи, прес-конференції тощо).

Установча зустріч платформи та презентація проекту для організацій громадянського суспільства та ЗМІ відбудеться 16 червня 2014 року в Києві. Учасникам, які приїдуть з інших регіонів, будуть компенсовані витрати на проїзд. 


Організації, що зацікавлені взяти участь у роботі платформі, просимо надсилати мотиваційні листи у довільній формі, що включатимуть опис мотивації щодо участі у проекті, коротку інформацію про організацію, контакти. Також просимо зазначити, чи планує представник організації взяти участь у заході 16 червня та надати його контактні дані. 

Мотиваційні листи просимо надсилати на адресу: [email protected] до 10 червня 2014 року. Тел.: (044) 2003826.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.