bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Використання застосунку OneImpactUkraine у рамках супроводу людей з туберкульозом»
22.05.2023

 
Запрошуємо керівників ТБ-напрямків, менеджерів проєктів медико-соціального супроводу людей з ТБ, лікарів, соціальних працівників НУО та всіх зацікавлених фахівців долучитися до тематичного вебінару «Можливості використання мобільного застосунку OneImpactUkraine у рамках супроводу людей з ТБ. Обговорення можливостей посилення регіональної співпраці у напрямку надання послуг, орієнтованих на потреби людей, які хворіють на ТБ», що відбудеться 25 травня об 11:00.
 
Під час заходу ви отримаєте практичні навички у роботі з оновленим застосунком OneImpactUkraine – ефективним інструментом моніторингу та подолання бар’єрів на шляху до якісних та доступних медико-соціальних послуг для людей з ТБ.
 
Також ви дізнаєтесь:
???? Про можливості підтримки для ЗОЗ, пацієнтів та неурядових організацій.
???? Статистику показників роботи OneImpactUkraine за 2022 рік.
???? Оновлену систему подачі звернень і види допомоги, що наразі доступні у мобільному застосунку.
???? Перспективи посилення регіональної співпраці у напрямку надання послуг, орієнтованих на потреби людей, які хворіють на ТБ.
 
Дата: 25 травня 2023 року.
 
Реєструйтеся за покликанням: https://forms.gle/2ktrPjtvUhj5d3sc8.
 
*****
Захід проводиться БО TBpeopleUkraine за фінансової підтримки The Global Fund в рамках проєкту «Адвокація, моніторинг та реагування у боротьбі з ТБ» (ПК 153М. «Поширення використання електронних інструментів для моніторингу ситуації з туберкульозом на базі громади, використовуючи можливості мобільного застосунку OneImpact»), що впроваджується БО «100% ЖИТТЯ».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.