bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Створення емоційно безпечного середовища для дітей в умовах війни?»
18.05.2023

Команда проєкту #ВкраденаВесна любʼязно запрошує долучитись 22.05.2023 о 16:00 (тривалість 1,5 години) до участі в вебінарі на тему “Створення емоційно безпечного середовища для дітей в умовах війни?”.

Під час війни школа відіграє дуже важливу роль. Вчителі стають нашими провідниками та тими, хто може впливати на формування відповідальної поведінки учнів, можуть інформувати їх про ризики, організовувати надання підтримки та допомоги. Педагоги будуть комунікацію з дітьми та батьками, визначають можливі ймовірні проблеми та ризики, які можуть негативно впливату на діток. Саме вчителі намагають створити якісні умови для продовження освітнього процесу в складних умовах і звісно створити безпечний емоційний простір - в якому кожна дитина буде почуватися в безпеці. 

Як це зробити? які практичні кроки і ризики можуть бути? Як адаптуватися до нових реалій? знайти однодумців та реалізувати ваш та учнівський потенціал ? - відповіді на ці всі запитання ми зможемо разом знайти під час вебінару. 

Захід розрахований для вчителів, педагогів та практичних психологів. 

 

Для участі необхідна попередня реєстрація: 

https://forms.gle/EWM3pH3HbKvXzpS99 

 

Вебінар буде проведений кандидаткою педагогічних наук та професійною психологинею Анастасією Аносовою.

Програма заходу та посилання на zoom-платформу будуть надіслані після підтвердження реєстрації.

Тренінги проходитимуть в рамках проєкту #ВкраденаВесна, який спрямований на створення сприятливого середовища для подолання прямого впливу війни, якого діти зазнали внаслідок збройної агресії в України та відбувається за підтримки програми “Український фонд швидкого реагування”, яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США. 

Контакти

  • ГО “ОФІС РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.